Accident

Un grav accident de circulație s-a petrecut în județul în Argeș. Două persoane au murit pe loc după ce au rămas captive între fiarele contorsionate ale mașinii.

Impactul s-a produs între o camionetă și două autoturisme.

Accidentul teribil a avut loc în Valea Ursului.

O camionetă și un autoturism s-au ciocnit violent, iar o altă mașină al cărui șofer a încercat să evite impactul a fost avariată și a ieșit în afara carosabilului.

La fața locului au intervenit pompierii, de urgență, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, dar și un echipaj SMURD pentru terapie intensivă.

Grav accident în Argeș. Polițiștii continuă cercetările
Șoferul și pasagera au fost descarcerați de pompieri, însă amândoi erau în stare foarte gravă.

Medicii i-au preluat imediat și au acordat primul ajutor, numai că, din păcate, a fost declarat decesul atât pentru bărbat, cât și pentru femeie, aceștia nemaiprezentând funcții vitale.

Trupurile celor două victime au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală. Șoferul camionetei a fost transportat la spital. Împreună cu el, în camioneta implicată în accident, se mai afla încă un bărbat care a fost monitorizat la fața locului de către salvatori. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI...