Accident cumplit în prima zi a lui 2021. Doi polițiști sunt răniți grav

Anul 2021 a început cu un grav accident rutier produs în județul Olt, în urma căruia doi polițiști au suferit răni grave și au ajuns la spital.

În eveniment a fost implicată mașina de serviciu a agenților și o ambulanță. Cele două persoane aflate în mașina de salvare, o asistentă și un ambulanțier, au avut de asemenea nevoie de spitalizare.

Conform centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul rutier de vineri dimineața a avut loc pe Drumul Național 64, în comuna Şopârlița din judeţul Olt.

Doi polițiști, răniți grav în urma unui cumplit accident produs în prima zi din 2021
Doi agenți de Poliție au fost răniţi grav în prima zi din 2021, vineri, după ce maşina de serviciu în care se aflau a intrat în coliziune cu o ambulanţă. pe DN 64 Caracal-Găneasa.

Interesant este faptul că ambele echipaje se deplasau către acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea ulterior în accident. De asemenea, au fost răniţi şi asistenta şi şoferul ambulanţei.

Din primele informații oferite de autorități, cei doi polițiști vătămați în accidentul de la Șopârlița au fracturi ale membrelor inferioare. Se pare că ambulanța a frânat brusc, iar autospeciala cu cei doi a intrat în coliziune faţă spate cu aceasta.

CITEȘTE ȘI...