Actrița Conchata Ferrell a murit. Toți românii o știau din serialul „Doi bărbați și jumătate”

Celebra actriță Conchata Ferrell a murit la vârsta de 77 de ani. Publicul din România o știa mai ales din serialul ”Doi bărbați și jumătate” în care apare și Charlie Sheen. Anunțul trist a fost făcut pe pagina actriței de Facebook.

Actrița a primit în 2005 și 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

Conchata Ferrell a murit. Ce mesaje au transmis foștii ei colegi
Potrivit apropiaților, Conchata avea mai multe probleme cardiace.

„Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului.

Jon Cryer, actorul care a interpretat rolul lui Alan în același serial i-a comemorat dispariția printr-un mesaj dureros pe Twitter.

„Plâng pentru ea, îi voi resimți lipsa mereu, ne-a adus atâta bucurie în inimi”, a transmis Cryer.

Cine este Conchata Galen Ferrell
Conchata Galen Ferrell s-a născut pe 28 martie 1943, în Charleston, Virginia de Vest, Comitatul Kanawha, Virginia de Vest, SUA). Cel mai cunoscut rol pe care l-a jucat este cel menajerei Berta din sitcomul CBS Doi bărbați și jumătate pentru care a primit în 2005 și 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

CITEȘTE ȘI...