Adam Gaudette și-a lovit soția cu piciorul peste față, în timpul nunții. Jucătorul profesionist de hochei și-a stricat propria nuntă

Adam Gaudette a dorit să-și impresioneze soția cu un dans senzual. Fără să vrea, jucătorul de hochei și-a lovit soția cu piciorul peste față, chiar în ziua marelui eveniment.

Adam Gaudette și Micaela Kim trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Jucătorul profesionist de hochei pe

gheață și iubita sa au decis să se căsătorească. Adam Gaudette a dorit să-și impresioneze soția cu un dans senzual la propria nuntă.

În timp ce îi făcea lui Micaela Kim Gaudette dansul senzual, la un moment dat, fără să vrea, jucătorul de hochei a comis-o grav,

acesta și-a lovit soția cu piciorul peste față, chiar în ziua marelui eveniment din viața celor doi.

Incidentul a avut loc de față cu toți invitații prezenți la nuntă. Ulterior, când și-a dat seama că a făcut o mare greșeală, jucătorul profesionist de hochei pe gheață și-a luat soția în brațe și a sărutat-o.

Adam Gaudette a fost iertat de soția sa

În urma impactului, Micaela Kim Gaudette a început să zâmbească, ba mai mult decât atât, aceasta a trecut cu vederea peste lovitura pe care a încasat-o de la Adam Gaudette. În plus, bărbatul a fost iertat de soția sa.

Micaela Kim Gaudette a scris pe pagina sa de socializare că a afectat-o puțin și a început să plângă, dar a trecut cu vederea, pentru că a observat că lovitura încasată de la soțul ei a fost din greșeală.

„Am plâns puțin, iar el s-a simțit extrem de rău, dar a fost bine pentru că am reușit să petrecem până la 8 dimineața cu cei mai buni prieteni”, a povestit nevasta lui Adam Gaudette.

Toată întâmplarea a fost filmată, ulterior, imaginile au fost urcate pe rețelele de socializare. În prezent, videoclipul a devenit viral pe TikTok. scrie wowbiz.ro

 

CITEȘTE ȘI...