ADOLESCENTĂ, ÎNSĂRCINATĂ CU COPILUL LUI… IISUS: ”VOI AVEA UN BĂIEŢEL!”

O tânără de 19 ani susţine că este însărcinată cu fiul lui Iisus.

Adolescenta se luptă să-şi convingă familia şi prietenii de faptul că va urma să nască şi că tatăl este nimeni altul decât Mesia.

Haley, o adolescentă în vârstă de 19 ani, susţine sus şi tare faptul că este însărcinată cu fiul lui Mesia.

Tânăra susţine că nici medicii şi nici rezultatele testelor de sarcină nu o pot convinge de contrariul şi că aşteaptă momentul când băieţelul ei va veni pe lume.

”Sunt însărcinată în nouă lui, iar tatăl este Iisus. Ştiu că sarcina mea e reală. M-am îngrăşat cel puţin 9 kg. Dormeam noaptea şi bebeluşul meu m-a lovit în stomac şi i-am simţit capul chiar aici, lângă buric.

Familie mea, pritenii mei, pastorul de la biserica mea nu cred că sunt însărcinată. Eu ştiu că e Isus. Nu mă interesează dacă familia mea se dezminte de mine.

Nu mă interesează ce spun testele de sarcină şi medicii, când voi aduce pe lume bebeluşul nimeni nu-l va mai putea nega, pentru că el va fi un supravieţuitor”, a declarat Hayley pentru huffingtonpost.com.


Kristi, mama adolescentei, spune că tânăra este o ”mincinoasă compulsivă” şi că are ”halucinaţii”, că fiica ei nu este însărcinată, lucru confirmat de rezultatele testelor de sarcină şi a analizelor medicale.

CITEȘTE ȘI...