Adriana Bahmuteanu este într-o nouă relație și este în culmea fericirii

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin numeroase peripeții de-a lungul relației cu Silviu Prigoană. Cei doi încă se întâlnesc în fața instanței pentru a stabili domiciliul minorilor. Cu toate acestea, prezentatoarea TV își vede de viață și este într-o nouă relație care, se pare, că o poartă pe culmile fericirii.

Ea este îndrăgostită lulea de solistul de muzică grecească, Nikos Papadapoulos. Acesta este bărbatul care a ajutat-o să simtă din nou fluturași în stomac și să trăiască emoțiile dragostei.

Mai mult de atât, după numeroase împăcări și despărțiri de omul de afaceri, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu se pare că ar fi pregătită să ajungă din nou la altar și să-și trăiască viața alături de bărbatul iubit.Deși acum se concentrează pe alte planuri, prezentatoarea TV a declarat pentru Antena Stars că nu exclude posibilitatea unei căsnicii cu artistul grec.

„Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri.

M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane’, a spus Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal de la Antena Stars.