Alex Velea a luat foc după scandalul de la Survivor şi îl face praf: “E sărac lipit pământului! Zanni e un …

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin a luat amploare, iar cei doi concurenți de la Survivor România și-au aruncat cuvinte grele. Acum Alex Velea sare în apărarea protejatului său, după ce acesta a fost acuzat de hoție.

După ce a lucrat în mai multe domenii,, Zanni și-a dat seama că doar prin muzică se poate exprima.

Așa că i-a scris un mesaj lui Alex Velea pe Instagram și i-a cerut ajutorul. Nu se aștepta, însă, ca artistul să îi și răspundă, dar și-a încercat norocul. De atunci, între cei doi a început o colaborare muzicală, dar s-a legat și o prietenie strânsă.

Alex Velea a luat foc după scandalul de la Survivor şi îl face praf: “E sărac lipit pământului! Zanni e un …
Recent, Zanni a fost acuzat de hoție după ce s-a certat cu Elena Marin. Alex Velea crede, cu tărie, că protejatul său a fost implicat în scandal din cauza presiunii și condițiilor dificile din Republica Dominicană. Artistul îi asigură pe fani că Zanni este unul dintre cei mai cinstiți oameni pe care i-a cunoscut.

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit.

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Zanni, susținut de Alex Velea și Antonia
După ce au câștigat meciul de comunicare din săptămâna trecută la Survivor România, Faimoșii s-au bucurat de o masă copioasă și de mesaje scrise din partea oamenilor dragi. Zanni este susținut necondiționat de Alex Velea și Antonia, iar cei doi i-au trimis o fotografie cu ei înșiși pentru a-i arăta acest lucru protejatului lor. Zanni a fost copleșit de emoții și le-a transmis că îi iubește. „Vă iubesc, știți asta. Abia aștept să ajung acasă. Rămân aici că de aia am venit și am nevoie de toată puterea voastră! Vă iubesc! ”, le-a transmis Zanni Antoniei și lui Alex Velea.

CITEȘTE ȘI...