Alexandra Becali, gest uluitor pe străzile din București. Ce a făcut fata lui Gigi Becali în fața tuturor

Alexandra Becali a reușit să surprindă pe toată lumea cu gestul uluitor făcut pe străzile din București. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ce a făcut fata lui Gigi Becali în văzul tuturor.

Gigi Becali este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea publică.

Cu toate acestea, fetele și soția sale rămân în umbră de cele mai multe ori. Fiicele și soția lui Gigi Becali au ales să rămâne niște prezențe discrete și să se bucure de viața privată pe care să nu o critice gurile rele în niciun fel.

Alexandra Becali, gest uluitor pe străzile din București
Dintre toate cele trei fete ale lui Gigi Becali, Alexandra este cea mai puțin discretă. Absolventă a Făcultății de Drept, fiica mijlocie a finanțatorului FCSB e mereu în tendințe, atunci când vine vorba de haine, dar și de mașini de lux.

Însă când vine vorba de Alexandra Becali a fost surprisă după ce a blocat trotuarul din fața unei cafenele pentru a-și cumpăra o băutură. Momentul s-a întâmplat în jurul prânzului.
Și nu este prima ispravă de acest gen a fetei lui Gigi Becali. Cu doar câteva luni în urmă, frumoasa Alexandra Becali a parcat chiar pe trecerea de pietoni din fața mall-ului Băneasa din nordul Capitalei tot pentru o cafea!

CITEȘTE ȘI...