Anamaria Prodan a făcut anunțul-șoc. DEZVĂLUIRI DESPRE MOTIVUL PENTRU CARE SARAH A AJUNS LA SPITAL: „A SĂRIT ȘI ȘI-A RUPT ȘI CELĂLALT GENUNCHI”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri legate de motivul pentru care fiica ei a ajuns la spital.

Asta după ce Sarah a oferit o imagine tulburătoare în care chiar ea este personajul principal.

Se află într-o rezervă de spital, are masca de oxigen pe față, respiră parcă greu, iar în venă îi este introdusă

o perfuzie.După ce Sarah a postat o fotografie cu ea în care apare cu masca de oxigen pe față, Anamaria Prodan a făcut lumină.

Sexy impresara a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, dar și despre motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai

bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului,

a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde”, a explicat Anamaria Prodan pentru Impact.ro.

Antrenoarea baschetbalistei: „Inima mea e frântă pentru Sarah”

Fiica Anamariei Prodan a mai fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu câteva luni. A fost nevoie de intervenției medicilor în urma unei accidentări care a avut loc în timpul unui meci de baschet.

Accidentarea a fost una destul de gravă, din cauza unei mișcări greșite s-a produs o ruptură de ligament încrucișat.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah.

A muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă,

de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a scris pe rețelele

de socializare ‪Yolett McPhee-McCuin, antrenoarea baschetbalistei Sarah Dumitrescu la Ole Miss

CITEȘTE ȘI...