Anamaria Prodan, detalii despre viața sa. „Eu primesc cadouri în fiecare zi. Laur este un romantic incurabil”

Impresara Anamaria Prodan a dat detalii despre viața sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Anamaria Prodan a dezvăluit că soțul său, antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf este foarte romantic și că ea primește cadouri în fiecare zi. „Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. Este un tip pe care nu l-am auzit bârfind pe cineva, nu l-am auzit să comenteze de viața cuiva, nu are răutăți, nu-l interesează nimic. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră.

Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi. Așa mi-am învățat copiii”, a declarat Anamaria Prodan. „Ți-aduci aminte când toate ziarele scriau că am divorțat, că nu putem să anunțăm că aoleo ce avere avem și nu putem să ne-o împărțim, că de fapt fiecare are viața lui… E, uite, eu în perioada aia cred că primeam brățări peste brățări imediat ce spuneam: „mamă, ce mi-a plăcut brpățara aia”. Seara mergeam la magazin și mi-o dădea sau mi-o trimitea acasă. Noi suntem altfel, noi suntem aparte și model”, a adăugat ea. Impresara a vorbit și despre programul extrem de încărcat pe care îl are în România, spre deosebire de Dubai. „La noi, fotbalul a fost mereu pe primul loc pentru că asta este pasiunea vieții noastre.

Programul meu din Dubai este mult mai relaxat decât cel din România, pentru că merg la ședințe foto, pun voci pe materiale, am întâlniri, filmez la foc automat, plec în toată țara, deci este o nebunie în viața mea. Când merg acolo, dimineața ne trezim toți, luăm micul dejun obligatoriu împreună, Laur pleacă la antrenament, se întoarce de la antrenament, mergem în oraș, seara ieșim neapărat în oraș. Este și un oraș de vis și luxul… Eu nu am ascuns niciodată că îmi place foarte tare luxul pentru că așa m-am născut și așa am muncit să îmi mențin standardele…

Întotdeauna, în familia asta, totul a fost bazat pe respect. Eu cred că și că dragostea vine în timp, dar respectul dacă nu-l ai de la început nu poți să construiești nimic. Și încrederea. Eu am o meserie în care, în fiecare zi, plec cu bărbați în toată lumea, singură, unde nu mă vede nici vântul, nici pământul, și nici paparazzii din România, nici nimeni, că eu când plec în Japonia nu știe nimeni ce fac. E vorba de respect, de educație și de cum vrei să-ți crești copilul, ce vrei tu să vadă copilul ăla și să ia de la tine bun”, a încheiat vedeta.
Citeşte întreaga ştire: Anamaria Prodan, detalii despre viața sa. „Eu primesc cadouri în fiecare zi. Laur este un romantic incurabil”

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

CITEȘTE ȘI...