Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează? Adevărul a ieșit la iveală

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din nou în prima pagină a ziarelor de scandal, acestea invocă un divort și aduc „dovezi” care să susțină divorțul din presă.

De-alungul timpul s-a tot zvonit că cei doi ajung să se despartă definitiv și niciodată n-a fost adevărat. De dat aceasta Laurențiu Reghecampf a confirmat telefonic divorțul, iar site-ul în cauză publică și dovezi.

Prodanca și Reghe divorț numărul 15
De cân s-au căsătorit, tot de atâtea ori au divorțat… în presă. De data aceasta o declarație a lui Reghe a făcut redacțiile să vibreze, dar Prodanca spune că totul a fost o glumă. Și n-ar fi prima oară când soții Reghe dau apă la moară presei tabloide.

Anamaria Prodan pune declarația lui Reghe pe seama unei glume, ea a declarat că se înțelge foarte bine cu soțul ei și că nici vorbă de divorț.

Declarația lui Reghe pe care site-ul tabloid spune că a dat-o:

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, ar fi declarat Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan se amuză și spune că Laurențiu Reghecampf a glumit cu site-ul tabloid.

Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

Taberele sunt împărțite în două, o parte susțin zvonul și, desigur, ca la fiecare subiect de presă, apar și „prietenii apropiați anonimi”, care să confirme.

Adevărul știut este că cei doi au fost într-adevăr văzuți împreună ieri și că nu a fost remarcată nici o distanțare între cei doi.

Este posibil ca al 15-lea divorț din ziare să fie într-adevăr doar un zvon, alimentat de Reghe.

CITEȘTE ȘI...