Andreea Mantea a vorbit, în premieră, despre iubitul ei misterios. „Să știți că nu-l ascund”

De la relația cu Cristi Mitrea, nu se mai știe nimic despre viața personală a Andreei Mantea.

Asta nu înseamnă că frumoasa brunetă este singură. Vedeta are o relație fericită, de 5 ani, pe care a explicat de ce a ales să o țină departe de ochii curioșilor.

Cine este iubitul Andreei Mantea.
Primele declarații despre relația ei.
Cei doi formează un cuplu de cinci ani.
Este celebră, frumoasă și, cu siguranță, râvnită de mulți bărbați. Vești triste însă, Andreea Mantea este „luată”, iar relația ei nu este nicidecum una recentă.

Vorbim despre ceva stabil și un om alături de care vedeta își dorește și își contruiește un viitor. Tocmai din acest motiv a ales să își țină partenerul departe de public. Iată că după cinci ani împreună,

câteva detalii din relația Andreei Mantea au ieșit la iveală. Prezentatoarea TV a dat câteva explicații fanilor săi, printr-un videoclip postat pe YouTube, în care a răspuns la orice întrebare.

Cine este misteriosul iubit al Andreei Mantea
Nici de această dată nu i-am putut vedea înfățișarea. Bărbatul s-a ascuns în spatele camerei, în timp ce i-a răspuns vedetei la întrebare.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, a întrebat ea. Bărbatul a avut un răspuns ezitant, aprobând într-un fel spusele internauților.

Cei doi nu se afișează deloc împreună, în ciuda faptului că formează un cuplu de cinci ani, ba chiar ar fi logodiți.

Explicația pentru care „își ține iubitul ascuns”
Frumoasa prezentatoare are motive întemeiate pentru care a ales să nu își mai pună viața personală pe tapet. Ce este în intimitate, acolo trebuie să rămână, iar ea a învățat acest lucru odată cu vârsta și experiența.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am,

că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?”, a spus ea, în videoclipul postat pe YouTube.

De la relația cu Cristi Mitrea, ea a decis ca actualui iubit să rămână un mister. Vedeta nu a mai dorit să își vadă numele

în știri de scandal, ci a vrut să se focuseze, liniștită, pe creșterea băiețelului său. În continuare, ea este de părere că a luat cea mai bună decizie.

„Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă.

Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mai mărturisit Andreea Mantea.

CITEȘTE ȘI...