Andreea Marin a răbufnit după ce a fost criticată că poartă mască afară. ” De parcă ar trebui să mă simt rușinată că aleg să respect ceva de bun simț”

Andreea Marin a răbugnit pe contul ei de socializare după ce a fost citicată că poartă mască inclusiv în spații deschise.

Vedeta de televiziune Andreea Marin ține cont de toate măsurile de protecție în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta poartă mască de protecție de fiecare dată când iese afară din casă, însă au existat persoane care au criticat-o din această cauză.

Andreea Marin a reacționat și a transmis un mesaj vehement pe contul ei de socializare.

”Adesea, sunt chiar trasă de urechi pentru că port masca în interior sau afară, când e aglomerație. De parcă ar trebui să mă simt rușinata că aleg să respect ceva de bun simț, fără să fac o dramă din asta, într-o perioadă atât de dură pentru atâția oameni suferinzi sau pentru familii care pierd oameni dragi și nici măcar nu le pot fi alături în ultimele clipe de viață.

Și vor fi și mai mulți, din păcate, din cauza inconștienței și a nepăsării celor care cred că le știu mai bine pe toate, că dețin adevărul absolut, că totul e doar conspirație și zvon, că oamenii nu mor, doar se prefac, iar doctorii ce luptă în linia întâi doar joacă un ieftin teatru. Oameni ca mine ar trebui să se justifice pentru că le pasă, în opinia atotștiutorilor care neagă orice, oricând, oricum, desigur, doar pe bănuieli, dar fără argumente concrete. Ei bine, asta nu se va întâmpla. Fac de zeci de ani față cu brio multitudinii de vorbe aruncate”, a scris vedeta în mediul online.

”Cu gura, însă, suntem toți viteji”

Vedeta a continuat, exprimându-și foarte clar părerea despre purtarea măștii de protecție.

”A fi Gică Contra e o modă acum. Pricep. E ca teribilismul la o vârstă la care, totuși, răzvrătirea e parte a evoluției. Aici, însă, vorbim de maturi care au încetat a mai evolua și se blochează în păreri care le dau impresia că sunt… interesanți.

Atât. Dacă îi iei la bani mărunti, majoritatea sunt oameni care nu au realizat mai nimic valoros, cărora nu le-a păsat niciodată de viață altcuiva, nu s-au frământat vreodată să ajute, să facă un gest de omenie profund. Cu gura, insă, suntem toți viteji”, a completat vedeta de televiziune.

”Nu există garanție astăzi pentru nimeni. Ce-ar fi să fim doar precauți, chiar dacă asta nu ar avea pentru unii sens? Uite-așa, din respect pentru cei ce încă mai sunt, pentru cei iubiți ce deja sunt îngeri. Da, sunt multiple probleme.

Da, economia e jos. Da, nu ne place viața asta. Tocmai de aceea, să facem tot ce putem, cât putem. Să începem de aici : #poartamasca #pretuiesteviata”, a încheiat Andreea Marin

CITEȘTE ȘI...