Andreea Marin a trecut prin momente terifiante: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră “

Andreea Marin a trecut prin momente foarte grele când, în urmă cu un an, a fost suspectă de cancer.

Vedeta tv a povestit pentru Click.ro prin ce clipe de groază a trecut când i-a fost extirpată o tumoră de nici mai mult nici mai puțin de 800 de grame.

Andreea Marin a trecut prin momente terifiante: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră “

Celebra vedetă tv a dat detalii despre momentele în care a suferit o intervenție chirugicală dificilă. Andreea a fost suspectă de cancer și medicii au fost nevoiți să îi scoată o excrescență care i se dezvoltase din senin în zona cervicală. Acest lucru s-a întâmplat în luna noiembrie a anului 2018. Perioada în care a așteptat rezultatele biopsei a fost una dintre cele mai dificile din viața ei.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a povestit Andreea Marin pentru Click.

Din fericire rezultatele biopsiei au fost în regulă și vedeta a putut respira ușurată. Din păcate nu același este rezultatul pentru mulți pacienți care se confruntă cu astfel de probleme.

CITEȘTE ȘI...