Andreea Marin trăiește alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Andreea Marin trăiește alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este recunoscătoare pentru relația pe care o au împreună. Alături de fiica ei, Violeta, Andreea Marin și iubitul său se vor implica împreună în pregătirea mesei pentru sărbători.

Anul a fost imprevizibil, nu am fi putut să ne facem planuri pentru el neștiind ce multe schimbări va aduce, dar a fi flexibil, a te adapta, e foarte important. Ceea ce am și făcut. Timp de 7 luni am făcut doar voluntariat, a fost o muncă infernală cu puțin somn și multe lucruri noi de învățat, dar a meritat, Campania Prețuiește Viața a reușit să ajute în toate județele țării, să ajungă și în spitale, vreo 40 la număr, și la oamenii defavorizați. Apoi a apărut ideea de a face o emisiune potrivită acestor vremuri, care să ne inspire și să ne motiveze, așa am creat formatul „Nu există nu se poate!” pentru TVR2 și am întrat în casele românilor zilnic, de luni până joi, aducându-le oameni ca și ei, care arată cum voința, determinarea, imaginația, spiritul constructiv pot învinge chiar și în vremuri tulburi. O mare bucurie pentru mine să am în fața microfonului meu atâția oameni valoroși.

Ce rezoluții ai pentru anul 2021 și ce îți dorești în noul an? Ce ai vrea să recuperezi din 2020 în 2021?

Tot ce îmi doresc este sănătatea și revenirea la echilibru, pentru noi toți. Să sperăm că vine un an mai bun. Sunt un om optimist.

Cum vei păși în noul an?

Cu dragoste și pace interioară, cu credință și cu familia alături, la noi acasă, unde am decorat totul cu inima, în așteptarea sărbătorilor.

Ce îți dorești pe plan personal de la 2021? Intenționezi să duci relația cu iubitul tău la un alt nivel?

Este la cel mai bun nivel deja. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce trăim împreună.

Mai crezi în instituția căsătoriei? Ai mai face pasul cel mare încă o dată sau îți este bine așa acum?

Căsătoria nu trebuie privită doar prin intermediul unor nereușite din trecut, dimpotrivă, trebuie să ai mereu speranța că există ceva mai bun pentru fiecare dintre noi, pus deoparte.

Care sunt greșelile pe care nu le-ai mai face acum într-o viitoare căsnicie, având experiența de până acum?

Nu e cazul să mă gândesc la așa ceva, eu nu am făcut greșeli majore pe care să le regret apoi, dimpotrivă, am dăruit mult, pur și simplu nu ne-am potrivit și nu am realizat asta de la început. Am învățat să fiu mai atentă și am căpătat în timp o înțelepciune care ajută.

Ce nu îți lipsește niciodată de pe masa de Crăciun? Care este mâncarea ta preferată cu această ocazie și la ce anume poftești cel mai des când vine vorba de sărbătorile de iarnă?

Abia aștept piftia și plăcintele poale-n brâu făcute la cuptorul de pământ. O bunătate!

Cine te ajută în pregătirea mesei de sărbători? Faci echipa bună cu iubitul tău, Adrian?

Toți trei punem umărul și pregătim totul, ne place să facem asta împreună.

Ce amintiri ai din copilărie în perioada Crăciunului?

Îmi amintesc de iernile copilăriei din Moldova albă, cu nămeții cât gardul, de cizmele tatei scârțâind în zăpadă când ne trăgea cu sania, de nasul roșu înghețat, dar inima caldă, de mama gătind bunătăți, de bunicul ce era Moș Crăciun, de ceaslovul de obrăznicii… Nu am uitat nimic…

V-au fost date peste cap planurile pentru Revelion? Ați anulat sau amânat vreo vacanță unde vă doreați să mergeți? Sau aveai multe evenimente de onorat în noaptea dintre ani?

Nu, eu refuz să muncesc în noaptea dintre ani, e mai important să fiu cu cei dragi, asta e alegerea mea de mulți ani. Petrecem mereu acasă, unde e mai bine decât oriunde în lume.

Cum te vezi tu pe tine și cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Mă văd un om foarte muncitor, chiar nu pot sta pe loc, sunt mereu în mișcare, mintea mea mereu gândește ceva nou și mai bun. Un om perfecționist, deși nu văd în asta mereu o calitate, uneori duc lucrurile prea departe, cu un considerabil efort care mă costă. Sunt un om cu o inimă mare și iubesc să dăruiesc. Sunt…. iubire.

Care sunt cele mai mari regrete din viața ta?

Nu am regrete legate de atitudinea mea față de viață, chiar din anumite greșeli au fost lecții necesare, regret doar că mulți oameni dragi nu mai sunt pe pământ, sunt azi îngeri. Caut să onorez memoria lor.

CITEȘTE ȘI...