Andrei Caramitru despre protestatarii din tara: “Analfabeti functionali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt saraci vai de capul lor.”

Mai multi oameni, nemultumiti de restrictiile impuse, au iesit sa protesteze, unii pasnic, altii destul de agresiv.

Andrei Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, i-a criticat dur pe protestatari

Fostul consilier al lui Dan Barna i-a criticat pe cei care au iesit in strada sa protesteze impotriva masurilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Reamintim ca aceste restrictii sunt in intreaga lume. Intr-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru ii critica dur pe tinerii care au iesit pe strazi si isi pun parintii si bunicii in pericol.

“Astia analfabeti functionali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt saraci vai de capul lor. Stau cu mama si cu tata ca de unde bani de chirie. Mama si tata vor primi un cadou in seara asta, cand baiatul se va intoarce de la protest. Si peste doua saptamani nu vor avea unde sa se duca sa se trateze. O sa se sufoce in case”, a scris Caramitru pe Facebook.

„Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce traim”, a mai adaugat acesta.

Internautii au reactionat la mesajul acestuia:

“A fi sarac sau a nu fi educat nu e o insulta, e o stare de fapt, iar acestia sunt din pacate cei mai vulnerabili la manipularea AUR… trist este ca multi iau asta personal

Probabil ca unii dintre ei sunt cei care frecventau cluburile de fite care au fost inchise pentru nerespectarea regulilor.

Marile orase…au lumpenul lor! Neciopliti, zgomotosi,VIOLENTI! Dar.. cu pretentii si mofturi!
Ataca MEDICII!

Este o alta MINERIADA !

Sa vedem daca le merge din nou. Daca romanii nu au invatat nimic si nu reactioneaza cand e vorba de viata lor…. atunci nu ne ramane decat sa renuntam la orice speranta de a avea vreodata o tara normala.”, sunt dor cateva dintre comentarii.

CITEȘTE ȘI...