Antonia, taxată de o femeie după ce a postat această poză:

Antonia a suferit, în februarie, o intervenție chirurgicală, înlocuindu-și silicoanele la o clinică privată din Capitală.

Vizita pe care a făcut-o în cabinetul medicului estetician a fost un real succes, iar de la externare, artista urcă, aproape în fiecare zi, pe rețelele sociale fotografii în care apare în sutien.

În cea mai recentă imagine pe care a postat-o, Antonia apare, din nou, cu un decolteu generos la vedere, iar una dintre fanele ei și-a făcut curaj și a întrebat-o motivul pentru care s-a lăsat pozată în respectiva ținută.

“Îmi era cald rău”, a răspuns, scurt și la obiect, Antonia.

Foarte probabil, Antonia nu se va opri aici și va continua să posteze astfel de fotografii pe rețelele sociale, mai ales că are timp liber suficient la dispoziție.

“Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul:

‘De ce? Nu aveai nevoie!’, ‘Aoleu, acum eşti nu ştiu cum… Please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata.

Fără alte mesaje!” a fost mesajul transmis de Antonia la doar câteva zile distanță după ce s-a operat.

CITEȘTE ȘI...