Anunțul lui Florin Cîțu despre redeschiderea școlilor!

După o lungă perioadă în care au făcut cursurile din fața calculatorului, elevii ar putea să se întoarcă în curând la școală!

În urmă cu puțin timp Premierul, Florin Cîțu, a anunțat că decizia de întoarce în bănci se va lua pe data de 2 februarie!

Au trecut mai multe luni de când elevii au trebuit să se acomodeze cu un nou sistem de învățământ, cel la distanță și

din fața calcualatorului, asta după ce pandemia de coronavirus nu a mai permis în niciun fel mersul la școală din cauza cazurilor de coroanvirus care au explodat în ultimul timp!

Anunțul lui Florin Cîțu despre redeschiderea școlilor!
Deși mulți dintre elevi, profesori, dar și părinți, au sperat că școala își va deschide porțile imediat cu începutul noului an calendaristic,

iată că lucrurile nu au stat tocmai așa, iar elevii au fost anunțati că vor învăța tot de acasă, cel puțin până la finalul semestrului!

Acum, Klaus Iohannis a ținut să precizeze că dacă cazurile de coronavirus vor rămâne scăzute în următoarea perioadă elevii ar putea să se întoarcă în bănci începând cu data de 8 februarie!

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat în urmă cu puțin timp că pe data de 2 februarie se va lua decizia în ceea ce privește revenirea elevilor la școli în mod fizic.

CITEȘTE ȘI...