Anuntul momentului despre pensii!

Anuntul momentului despre pensii! Ministrul Finantelor, Florin Citu, a transmis intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu majorarea pensiilor din Romania.

Ministrul a declarat ca o posibila crestere a pensiilor si a salariilor bugetarilor ar putea fi prevazuta in bugetul ce trebuie aprobat de Guvernul urmator, adica dupa alegerile parlamentare.

Anuntul lui Florin Citu despre majorarea pensiilor

„Anul acesta, Guvernul a crescut punctul de pensie. 177 de lei este cea mai mare suma cu care a crescut punctul de pensie. Vom continua in aceeasi directie. Vrem sa evitam ceea ce a facut PSD-ul. A promis pe de o parte si pe de o alta parte nu-si permitea si a crescut taxe. Noi nu crestem taxe. Nu facem ce a facut PSD”, a declarat Florin Citu in conferinta de presa.

Florin Citu a anuntat ca a eliminat taxele introduse de PSD.

„Am eliminat taxele introduse de PSD. Va aduc aminte de TVA defalcat, supraminoozatrea contractelor part-time, supraacciza pe combustibil. In fiecare luni voi avea o conferinta de presa in care vom prezenta necesarul sau dorinta de finantare pentru saptamana respectiva. Veti sti in fiecare saptamana cat vrem sa imprumutam. Ne imprumutam lunea si joia. La finalul zilei veti avea si datele. Transpenta maxima din partea mea in ceea ce priveste imprumuturile”, a declarat ministrul Finantelor.

Florin Citu, despre cresterea salariilor bugetarilor

„Am inceput o analiza a cheltuielilor pe ordonatorii de credit. Va fi prezentat de Guvernul care va fi dupa alegerile din 6 decembrie. Demontam orice acuzatie care pune in antiteza investitile si taxele. Nu vom creste taxele. Nu vom afecta veniturile cetatenilor si vom creste investitiile”, a transmis Citu

CITEȘTE ȘI...