Apar detalii teribile în cazul tragediei produse, în ziua de Crăciun, pe o stradă din Baia Mare

Apar detalii teribile în cazul tragediei produse, în ziua de Crăciun, pe o stradă din Baia Mare, unde trei tineri care mergeau la colindat și voiau să urce într-un taxi au fost spulberați de o dubă. Doi dintre ei au murit pe loc, în timp ce prietenul lor a fost rănit și transportat la spital.

Șoferul care a ucis doi tineri pe trotuar, în Baia Mare, era drogat. Vlad şi Cristian mergeau la colindat.Accidentul s-a produs la intersecția bulevardelor Traian cu Republici din Baia Mare.

Din primele informații, șoferul dubiței circula cu viteză foarte mare prin oraș, peste 100 km/h, când a intrat pe contrasens, a lovit taximetrul, pe care l-a proiectat într-un stâlp, şi i-a spulberat pe cei trei prieteni care mergeau la colindat.

În urma impactului, Vlad și Cristian, cu vârste de 25 și 30 de ani, au murit pe loc, în timp ce prietenul lor a fost rănit și i s-au acordat îngrijiri medicale.

Şoferul dubiţei, testat pozitiv la cocaină
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, care au demarat operațiunile specifice.Din păcate, medicii nu au mai avut ce să facă pentru cei doi tineri.

În ceea ce-l privește pe șofer, în urma testării antidrog, a ieșit pozitiv cocaină.El a fost reținut pentru 24 de ore şi astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI...