Au trecut 4 ani de la moartea Denisei Răducu. Care au fost ultimele ei cuvinte

Denisa Răducu a încetat din viață în urmă cu patru ani, pe data de 23 iulie, din cauza unei boli necruțătoare. Aceasta s-a stins chiar în brațele surorii ei, Adelina, care îi simte enorm de mult lipsa.

Aceasta spune că de patru ani de zile n-a mai reușit să zâmbească cu adevărat și că, de fiecare dată când se gândește la Denisa, simte un gol în suflet.

Pe 23 iulie se împlinesc patru ani de când Denisa Răducu a încetat din viață din cauza unei boli necruțătoare. Sora cântăreței, Adelina, a vorbit despre ceea ce simte acum, la patru ani distanță de când sora ei i s-a stins în brațe. Adelina a mărturisit că 23 iulie este ziua în care plânge neîncetat cu albumul de fotografii în brațe.

„Mi-e greu să vorbesc cu cineva pe 23 iulie. E ziua în care plâng fără încetare, stau cu pozele ei, cu albumul nostru în brațe și plâng. (…) Sunt patru ani de când a murit și nu am zâmbit. Dar, în ultima vreme, copiii au reușit să mă facă să trec peste, să înceapă să mi se închidă rănile’, a spus Adelina, sora Denisei Răducu, pentru fanatik.ro.

Din nefericire, Adelina și soțul ei, Florian, nu vor reuși să ajungă în România și să fie prezenți la comemorarea de patru ani a Denisei Răducu. Cei doi sunt stabiliți în Spania. Sora cântăreței a declarat că i-ar fi plăcut să fie acasă în aceste momente, alături de părinții ei.

„Mi-ar fi plăcut să fiu acasă, lângă mama, să o pomenim împreună pe Denisa. Dar, din păcate, nu se poate. Voi sta acasă, cu albumul ei în față. Sper că nu voi mai plânge atât, dar, vă zic sincer, de fiecare dată când mă gândesc la ea mă doare. Simt un gol în stomac…’, a mai spus Adelina.
La un moment dat, Florian a afirmat că, având în vedere că el și Adelina nu vor putea să fie în țară la parastas, vor face o slujbă în Spania și vor da de pomană în memoria Denisei Răducu.

CITEȘTE ȘI...