Bebeluş cu două capete, născut într-un spital din Bucureşti. Caz rar în România

Un bebeluş cu două capete s-a născut născut prin cezariană într-un spital din Bucureşti. Micuţul a murit la câteva ore după naştere.

Bebeluş cu două capete, născut într-un spital din Bucureşti. Micuţul a venit pe lume, marţi, prin cezariană la spitalul Elias. Mama a avut nevoie de transfuzii de sânge în urma operației.

Bebeluş cu două capete, născut într-un spital din Bucureşti. A murit la scurt timp după naştere

Potrivit surselor Gândul, bebelușul născut cu două capete ar fi murit la câteva ore de la naștere. De asemenea, potrivit primelor informaţii, părinţii ştiau încă de la începutul sarcinii că bebeluşul are probleme.

Mama a decis să păstreze copilul, indiferent de ecografiile și de sfaturile medicilor.

Spitalul a declanşat o anchetă internă în acest caz.

În ultimul deceniu doar două cazuri de copii cu acest fel de malformație au fost aduși pe lume, unul în Brazilia, în 2011 și unul în India în 2014. Șansele de supraviețuire sunt în general minime.

Caz revoltător! Bebeluş mort din cauza unor probleme cu inima, deşi medicii au spus că are alergie alimentară
Un bebeluş de doar şase luni a murit în urma unor consultaţii superficiale făcute de opt medici, niciun cadru medical neobservând că cel mic are o malformaţie cardiacă. Copilul a fost plimbat prin spitale timp de mai multe zile, iar părinţilor li s-a spus că are alergie alimentară. Când au aflat adevărul a fost prea târziu.

Copilul a fost văzut de opt medici, a stat internat în spital timp de 14 zile şi nimeni nu a descoperit că cel mic suferea de o malformaţie cardiacă. Primul medic i-a îndreptat pe părinţi pe o pistă greşită, iar din acel moment a început calvarul. Acesta susţinea că bebeluşul are o alergie

alimentară şi l-a internat şapte zile în spital cu un tratament specific. Starea celui mic se agrava în fiecare zi, iar părinţii au fost şi la medicii din spitalele private, care mergeau pe ideea primul medic.

La trei luni de la prima consultaţie, bebeluşul de doar şase luni a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. După autopsie s-a dovedit faptul că cel mic nu avea alergie, ci o malformaţie cardiacă. scrie romaniatv

CITEȘTE ȘI...