Blestemul lui Florin Calinescu. Sotia, mama si tatal juratului de la Romanii au talent s-au stins de aceeasi boala crunta

Florin Calinescu este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Este mereu pus pe glume, are replici

de senzatie la celebra emisiune Romanii au talent, de la Pro TV, dar sub zambetul sau sta ascunsa o drama care l-a urmarit toata viata.

Viata actorului Florin Calinescu, urmarita de blestem

Sotia sa, celebra actrita Ana-Maria Calinescu, a murit chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca varsta de 47 de ani.

In aceeasi zi ar fi trebuit sa sarbatoreasca si 27 de ani de la nunta cu Florin Calinescu. Cei doi au fost colegi si de scena.

Ana-Maria a jucat impreuna cu sotul sau la Teatrul Mic din anul 1986 pana in 1996, cand i-a fost depistat cancerul la gat.

Temuta maladie a fost stagnata, prin tratament, insa a recidivat si in anul 2005 sotia lui Florin Calinescu a murit la spitalul universitar din Bucuresti. A lasat in urma un sot plin de durere, dar si doi copii.

Si-a pierdut fiica, sotia, parintii, dar si un fiu

La cinci ani de la tragedia care a indoliat familia lui Florin Calinescu, o alta s-a petrecut.

Mama celebrului actor s-a stins din viata, rapusa tot de cancer. Volina Calinescu a murit in Saptamana Mare a Pastelui.

Dupa doua luni de la moartea mamei, tatal sau, Ion Calinescu a incetat din viata la 81 de ani, dupa o lunga suferinta cauzata tot de cancer.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, soarta l-a lovit din nou pe actor. Fiul sau cel mic, Luca, a suportat cu greu moartea mamei sale.

Avea doar 17 ani cand a pierdut-o pe cea care i-a dat viata, asa ca universul sau s-a prabusit. Depresia a pus stapanire pe adolescent si chiar de-atunci a inceput tratamentul cu antidepresive.

A studiat cinematografia in Marea Britanie si lucra la cel mai important proiect al sau, un scurtmeraj.

Depresia insa nu l-a slabit deloc, asa ca tanarul ajuns la 24 de ani si-a pus capat zilelor, intr-un hotel din Praga.

Nu este singurul copil pe care Florin Calinescu l-a pierdut. Fiica actorului a murit la doar 5 luni de la nastere, din cauza tot a unei boli incurabile, scrie fanatik.ro

CITEȘTE ȘI...