BOALA DE CARE SUFERĂ FLORIN CĂLINESCU! I S-A FĂCUT RĂU LA ROMÂNII AU TALENT, IAR MEDICII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu o boală delicată. În timp ce se afla pe platourile de filmare pentru “Românii au talent”, juratului i s-a făcut rău și au fost solicitați imediat medicii prezenți în sala show-ului de la Pro TV. Andra s-a speriat când a observat ce i se întâmplă cunoscutului actor.

Florin Călinescu s-a simțit foarte rău la filmările pentru “Românii au talent”

La scurt timp după ce pe scena de la “Românii au talent” a urcat o dansatoare cu număr spectaculos de belly dance, Florin Călinescu a început să se simtă rău. Mișcările incitante ale tinerei venită din Ucraina i-au ridicat tensiunea la propriu îndrăgitului artist. Temându-se pentru viața lui, acesta a cerut intervenția medicilor în platoul emisiunii de la Pro TV.

“Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r.: Mihai Petre), ți se îndeplinește visul: scapi de mine. (…) Acolo aș vrea să-mi cânte Smiley. La Măruță să pună tabloul cu mine cu fundiță neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a mărturisit  Florin Călinescu în timp ce era consultat de doctori.

După ce a fost consultat de medici, care au insistat ca juratul să nu mai continue emisiunea în ziua respectivă, acesta s-a confruntat cu o altă situație: a trecut de la o tensiune mare, la una foarte mică, ceea ce l-a destabilizat serios. Ulterior, Florin Călinescu a cerut să primească îngrijiri de la specialiști după ce termină ziua de preselecții.

“Sincer, m-am speriat, mi-a venit să plâng. Îl iubesc foarte mult pe Florin și nu doresc să pățească ceva nici măcar în glumă”, a spus Andra Măruță, fiind vizibil îngrijorată.

CITEȘTE ȘI...