Busu și-a pus din nou viața în pericol, la doi ani de când a suferit un infarct! Toți prietenii săi s-au speriat! „Am înlemnit cu toții”

Au trecut doi ani de când Busu sau Florin Busuioc așa cum îl știe toată lumea a trecut printr-o perioadă extrem de grea! Aceasta a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un infarct,

însă a reușit să-și revină și să se pună pe picioare. Totuși, iată că anul acesta și-a speriat din nou prietenii, după ce a suferit un accident care l-ar fi putut costa mult!

În urmă cu doi ani toată lumea a avut un șoc atunci când s-a aflat că Florin Busuioc, Busu așa cum e cunoscut de toată lumea, a suferit un infarct și a fost la un pas de moarte.

Acestuia i s-a făcut rău în timpul unui spectacol la care participa, iar pe scenă a rămas incoștient și a avut nevoie imediată de ajutorul medicilor.

A fost transportat în stare foarte gravă la spital, iar medicii au fost rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire,

însă după mai multe zile în care s-a luptat cu viața pe patul de spital, prezentatorul a învins moartea și acum e foarte bine!

Busu și-a pus din nou viața în pericol!
Totuși, iată că în urmă cu doar câteva zile acesta și-a speriat din nou prietenii, asta după ce s-a aflat la filmările unui film. Din dorința de a experimenta noi lucruri, prezentatorul s-a urcat pe un ATV pe care nu a știut cum să-l conducă, iar la un moment dat vehiculul l-a aruncat la pământ.

Momentul a fost privit de către prietenii săi, care au rămas fără cuvinte atunci când au văzut ce s-a întâmplat cu prezentatorul.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte

greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii.”, a spus Văru Săndel, potrivit Impact.ro

Busu nu a pățit nimic în urma accidentului!
În urma accidentului cu ATV-ul Florin Busuioc nu a pățit nimic, însă prietenii s-au speriat destul de mult! Prezentatorul s-a ridicat, iar după și-au continuat din nou filmările la proiectul în care participă alături de alte nume importante din România!

CITEȘTE ȘI...