Carmen Brumă a făcut anunţul-ŞOC după 20 de ani de relaţie cu Mircea Badea!

Carmen Brumă a făcut anunţul-ŞOC după 20 de ani de relaţie cu Mircea Badea!

Carmen Brumă, în vârstă de 43 de ani și Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani, au o relație de 20 de ani. Cei doi au împreună un băiețel de 7 ani, însă nu au făcut nunta.

Carmen Brumă a vorbit recent despre infidelitate și a explicat că ea nu este genul de femeie posesivă.

Care este anunţul lui Carmen Brumă cu privire la relaţia cu Mircea Badea

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate.

Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva.

Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars, citat de Unica.

lgtest

Medic Roman: „Lipsa Acestei Vitamine Cauzează Dureri De Spate Și De Articulații”

Durerile puternice de spate și de articulații pot fi cauzate de o simplă deficienţă a unei singure vitamine.

Vitamina D nu este o vitamină, ci este mai degrabă asemenea unui hormon. În loc să fie produsă de tiroidă, ea este produsă de piele, când este expusă la soare. Ea este necesară pentru numeroase procese în organism.

Cortizolul are nevoie de cantităţi mari de vitamina D pentru a fi produs. Cantităţi insuficiente de cortizol produc durere şi inflamare a articulaţiilor. De aceea este nevoie de cure de cortizon pentru a alina durerea.

Durerea de spate are legătură cu lipsa de vitamina D şi cu deficienţele de vitamina B12, B5 şi B6.

Durerile de cap apar la persoanele cu lipsă de vitamina D pentru că acestea dorm prost şi suferă de depresie. Lipsa de somn, asociată cu durerea provocate de lipsa vitaminei D contribuie la durerile de cap.

Profesor doctor Doina Catrinoiu, diabetolog și nutriționist, de la Universitatea Ovidius Constanța, a vorbit despre simptomele lipsei de vitamina D din organism, dar și cum putem evita o asemenea lipsă.

Cum știm că nu avem suficientă vitamina D în organism?
În ceea ce privește simptomele, „există câteva pe care le prezintă adultul, ca de exemplu tetania sau – cum se numește popular – cârceii, care sunt un semn de lipsă de vitamină D și, în mod normal, arată lipsa de calciu.

Mai este, de asemenea, spasmofilia, care de multe ori este supradiagnosticată, după pă- rerea mea”. În general, există un deficit de vitamina D în rândul populației, din cauza alimentației. Românii mănâncă foarte puțin pește. Cea mai importantă sursă de vitamina D este peștele gras – somonul de exemplu (deși orice tip de pește conține vitamina D).

Alte alimente care ne pot ajuta în acumularea de vitamina D sunt carnea de vită, brânzeturile, gălbenușul de ou. Oricum, sursa cea mai importantă și care absoarbe cel mai bine calciul este peștele gras, ficatul de pește. „La noi există așa o idee că peștele gras îngrașă, dar atunci ce să mai vorbim de carnea grasă?

Peștele gras este foarte bun, bogat în radicali liberi, o sursă foarte importantă și foarte sănătoasă pentru organism. Ar trebui o educare mai clară a populației în ceea ce privește consumul de pește. Și la adulți, și la copii”, ne spune dr. Doina Catrinoiu.

CITEȘTE ȘI...