Carmen Șerban, devastată de moartea tatălui ei: „Am făcut tot ce ne-a stat în putere să-l ținem în viață”

Carmen Șerban trece prin momente cumplite, din cauza moartea tatălui ei. Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”

de la Antena Stars, cântăreața ne-a povestit că în ciuda faptului că a trecut deja un an de când părintele ei a trecut în neființă, sentimentul de durere încă nu s-a ameliorat!

Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Carmen Șerban a trecut prin momente crunte. Tatăl interpretei a murit, după ce 14 ani de zile s-a luptat cu mai multe boli grave.

Părintele artistei și-a dat ultima suflare toamna trecută, iar de atunci, viața lui Carmen Șerban s-a schimbat dramatic.

În cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Carmen Șerban a povestit că Sărbătorile de Iarnă erau magice alături de familia sa, atunci când era mică. Și chiar dacă nu a provenit dintr-o familie înstărită, armonia și dragostea predominau în interiorul casei sale.

”Toate cadourile venite din partea părinților mei au fost foarte frumoase. Toate momentele petrecute cu tata au fost pe sufletul meu,

și alea bune și alea rele. Tata nu ținea la tradiții, era un om vesel, îi placea muzica dansul. Însă mereu ne dădea banuții.”, a spus Carmen Șerban la Antena Stars.

Carmen Șerban, devastată de moartea tatălui ei

În ultimele luni de viață ale tatălui său, Carmen Șerban a încercat să îi spună tot ce a avut pe suflet tatălui său, înainte de a se stinge. Lucru pe care l-a și făcut.

”Am făcut tot ce am putut. Am făcut tot ce ne-a stat în putere să-l ținem în viață după ce a paralizat, 14 ani! A avut grave probleme de sănătate.

I-am spus absolut tot ce am avut de spus, eu până în 15 septembrie când tata a plecat am fost de 21 de ori acasă. I-am spus că îl iubesc.”, a mai spus Carmen Șerban la Star Matinal!

CITEȘTE ȘI...