Căsătorit sau NU, trebuie neapărat să citești asta…

În timp ce soţia mea servea cina, i-am luat mâna şi i-am spus:.” trebuie să-ţi vorbesc” Ea a dat din cap şi a mâncat calma.Am vazut durerea in ochii ei …. acea tristeţe care imi blocha gura …mi-am facut curaj şi i-am spus: ” Vreau sa divorţam” .Ea dezgustată de întrebarea mea a spus încet:” De ce?”. In acea noapte nu am vorbit şi ea a plâns toata noaptea.Eu ştiam ca ea vroia să înţeleagă ce se întâmplă cu căsătoria noastră, dar nu am putut raspunde ….a pierdut inima mea, din cauza altei femei … Ana!

Eu n-o mai iubeam asa de mult pe soţia mea, am fost aşa de trist … m-am simtit vinovat, motiv pentru care am semnat actul de separare, care spune ca sotiei mele iar rămâne casa, masina si 30% din magazin.Atunci când a văzut actul de separare la rupt in o mie de bucăţi ” Cum?! Am petrecut zece ani din viata noastra impreuna si acum ma lasi pentru alta?!”. Mă simt aşa de rău pentru tot acest timp pierdut cu mine … pentru toate energiile. dar nu am putut face altceva … acum o iubesc pe Ana. Dintr-o data sotia mea a inceput sa urle şi a plâns continuu.Era furioasa şi dezamăgita, ideea de divorţ a inceput să devină realitate.Ziua urmatoare m-am intors acasă şi am gasit-o stând la biroul ei în dormitor…scria.Nu am mancat nimic la cina si m-am dus la culcare, am fost foarte obosit dupa o zi petrecuta cu Ana.In miez de noapte m-am trezit şi am văzut-o pe soţia mea tot acolo la birou.M-am întors şi am continuat să dorm.

Dimineaţa următoare soţia mea s-a prezentat la mine , cu niste condiţii pentru a ” accepta divorţul”.Nu a vrut casa, nu a dorit nici masina si nici magazinul.Maine incepea o noua luna, in acea lună ar trebui să trăim ca şi cum nimic nu sa intamplat, raţionamentul său a fost simplu:” Fiul nostru are examene in aceasta luna si nu trebuie sa-l ingrijoram cu problemele noastre.” Am fost de acord, cu toate acestea ea a făcut o doua cerere. ” Trebuie să ne amintim de ziua în care am fost căsătoriti, atunci când m-ai luat în braţe şi m-ai dus în dormitorul nostru pentru prima dată. În această lună , în fiecare dimineaţă trebuie sa ma iei in brate pana la usa de iesire”.Am crezut ca si-a pierdut mintea , dar am fost de acord ca să nu strice vacanţa de vară.I-am povestit Anei. Ana care a inceput sa rada spundând:.” Indiferent de ce trucuri a inventat soţia ta spune-i ca esti al meu”

De mult timp eu si sotia mea nu am avut o lungă “confidenţialitate”, aşa ca atunci când am luat-o prima zi in braţe am fost atât jenat …. dar fiul nostru a fost în urma noastra si ne aplauda spunand : ” Tata esti tare, ai luat-o pe mama în braţe “! Cuvintele lui erau ca un cuţit în inima mea.Am mers zece metri cu soţia mea în braţe. Ea a închis ochii şi a spus încet:” Nu-i spune nimic de divorţ te rog!!”. Am fost de acord . Am lăsat-o la uşa şi ea a ieşit, şi a plecat să ia autobuzul pentru a merge la munca.

CITEȘTE ȘI...