Cât de gravă este starea de sănătate a Adelinei Pestrițu. Frumoasa vedetă și-a îngrijorat fanii!

Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare, la începutul lunii septembrie, că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta a făcut și primele declarații după ce s-a internat în spital și le-a povestit fanilor săi cum a luat virusul, dar și în ce stare se afla.

Adelina le-a promis urmăritorilor ca îi va ține la curent cu starea sa de sănătate, de câte ori va putea… însă… acest lucru nu s-a mai întâmplat! De pe data de 2 septembrie, Adelina Pestritu nu a mai postat niciun detaliu despre starea sa de sănătate, fapt care i-a alarmat pe fani.

Fosta prezentatoare TV are peste 1,5 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, iar până să fie infectată cu noul coronavirus, era extrem de activă pe contul său de Instagram, așa ca multi s-au întrebat cum este acum și dacă nu cumva se simte rău.

Adelina Pestrițu le-a mulțumit fanilor
După ce a aflat că este infecată cu noul coronavirus, Adelina a ținut să le mulțumească fanilor pentru sutele de mesaje de încurajare pe care le-a primit.

”Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții”, a spus Adelina Pestrițu.

Însă, acest mesaj a fost postat cu multe zile în urmă, de atunci fanii frumoasei vedete stau cu sufeltul la gură, așteptând vești despre starea sa de sănătate.

CITEȘTE ȘI...