Ce a declarat celebrul profet! Nostradamus, profeție îngrozitoare pentru 2021. Omenirea, pe cale de dispariție?

Nostradamus, profeție îngrozitoare pentru 2021. Omenirea, pe cale de dispariție? Ce a declarat celebrul profet despre anul 2021.

Nostradamus, profeție îngrozitoare pentru 2021. Ce se va întâmpla cu omenirea

Celebrul profet Nostradamus lovește din nou. Ce profeție îngrozitoare a pregătit pentru anul 2021? Experții specialiști care descifrează catrenele scrise de Nostradamus spun că ne așteaptă un an greu.

„Luna plină în plină noapte deasupra muntelui înalt,

Noul înțelept singuratic o vede,

Discipolii săi îl învită să-și arate latura nemuritoare,

Și să privească spre SUD, cu mâinile în sân, cu corpul arzând…”

Predicțiile lui Nostradamus prezintă un viitor sumbru pentru întreaga omenire, departe de ceea ce ne-am fi imaginat că vom trăi în timpul existenței noastre.

În primul rând, tehnologia va avansa atât de mult, încât inteligența artificială va egala sau chiar surclasa inteligența umană. Apoi, Nostradamus dă de înțeles că angajatorii vor alege roboții în locul oamenilor. Cele mai importante consecințe ale tehnologizării vor fi șomajul și tulburările sociale.

Începe Al Treilea Război Mondial?

Se apropie Al Treilea Război Mondial? În al doilea rând, se pare că două țări cândva aliate vor intra în conflict militar deschis cu flota navală pe deplin angajată una împotriva celeilalte. Potrivit predicțiilor lui Nostradamus, acest conflict dintre cele două țări va degenera într-un război global, în care vor fi implicate cele mai puternice state din lume:

„În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mareDoi frați vor fi despărțiți de HaosÎn timp ce cetatea rezistă, marele conducător va cedaAl treilea mare război va începe când marele oraș va arde”, spune profeția lui Nostradamus, tradusă din engleză.

În al treilea rând, sute de fonduri de investiții vor da faliment. Piața valutară internațională se va închide pentru un timp scurt, pentru a se evita dezastrul și a opri panica vânzării de acțiuni care va zgudui din temelii bursele internaționale.

Relația fragilă dintre liderii occidentali și oficialul de la Kremlin pare să aprindă fitilul unui război rece. Politicile lui Vladimir Putin vor fi îndreptate împotriva democrațiilor occidentale.

Nostradamus a prezis pandemia de coronavirus

În al patrulea rând, clima se va schimba radical. Nivelul mării ar putea crește într-un mod dramatic, având în vedere că 50% din populația lumii trăiește în zonele de coastă. Potrivit celor de la avantaje.ro, orașul Newton din Alaska va fi înghițit de ape, în mai puțin de cinic ani. Veneția va fi nelocuibilă până în 2100 iar orașele Los Angeles și Amsterdam vor fi abandonate în 2105.

Mai mult de atât, specialiștii au găsit un document din anul 1551, în care Nostradamus ar fi prezis pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe acest an.

„Va exista un an geamăn (20-20) în care își va face apariția o regină (coroana, corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunericul nopții, pe o țară cu șapte coline (Italia), transformând

amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge lumea. Va fi, așa cum știți, sfârșitul economiei.”, suna una dintre prezicerile celebrului profet. scrie impact.ro

CITEȘTE ȘI...