Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort?

Nelu Ploieșteanu a murit, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut. Ce semn a primit interpretul de muzică lăutărească de la fiul său în urmă cu două luni?

Nelu Ploieșteanu era internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, totul după ce artistul s-a infectat cu noul coronavirus.

Deși medicii au făcut eforturi pentru a-i salva viața, starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu s-a înrăutățit, iar ulterior, artistul s-a stins din viață.

Ce povestea Nelu Ploieșteanu în urmă cu două luni despre fiul său mort?

Nelu Ploieșteanu, dezvăluiri emoționante despre fiul său. Ce semn a primit din partea acestuia?
Dacă în plan profesional s-a bucurat de succes și de toată aprecierea publicului, în viața personală, Nelu Ploieșteanu a primit o mare lovitură. Fiul artistului s-a stins din viață în anul 2018, la vârsta de doar 32 de ani,

acesta fiind grav bolnav.Pierderea fiului său a reprezentant o adevărată dramă pentru Nelu Ploieșteanu, interpretetul de muzică lăutărească trecând cu greu peste acest moment dureros.

Invitat într-o emisiune de televiziune în urmă cu două luni, Nelu Ploieșteanu a dezvăluit că este convins de faptul că fiul său a vrut să comunice cu el și să îi transmită un semn. Nelu Ploieșteanu se mutase la acel

moment într-un apartament nou, iar atunci când a ajuns în locuință, artistul a găsit un fulg de porumbel pe jos.

Pentru că nu a putut găsi o explicație pentru acest lucru, fostul interpret de muzică lăutărească a interpretat totul ca fiind un semn din partea fiului său decedat.

„Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!” a spus Nelu Ploieșteanu, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI...