Cine este, de fapt, soțul controversatului senator Diana Șoșoacă, și câți bani câștigă

O mare surpriză pentru unii, Ivanovici – Șoșoacă Diana face acum parte din clasa politică din România. Este membru AUR și actual senator, iar declarațiile ei, cât și faptul că refuză să poarte mască, a provocat multe controverse în spațiul public.

Cine este, de fapt, soțul controversatului senator Diana Șoșoacă, și câți bani câștigă

”Eu mi-am făcut tot timpul treaba, am muncit și pro bono. Acum sunt parlamentar plătit de poporul român și eu mi-am asumat această poziție. Îmi cunosc responsabilitățile și eu le-am spus asta tuturor, îmi cunosc rolul. Foștilor parlamentari din Guvern le-am zis așa: sunteți atât de sus încât nu ne vedeți aici, jos. Să înțeleagă că ei sunt angajații poporului și că sunt plătiți din bani publici, au o responsabilitate enormă față de acel om care a pus ștampila pe tine. Nu sunt cuvinte, oamenii mă știu și știu ce am făcut și în această perioadă, și înainte de a intra în AUR”, a mărturisit avocata.

 

Cum a intrat Diana Șoșoacă în politică

” Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu. Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă”, a mărturisit ea.

 

Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă

Avocatul Ivanovici – Șoșoacă Diana este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă. Potrivit declarației de avere a senatorului, din 2020, soțul ei lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Acesta are un venit anual de doar 28.000 de lei, fiind ”șef de tură” . Pe de altă parte, Diana Șoșoacă are un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură. 

CITEȘTE ȘI...