Claudiu Pătrașcu, multiplu campion infectat cu coronavirus, s-a stins din viață. Lumea sportului este în doliu

Claudiu Pătrașcu, fost luptător și multiplu campion, a pierdut lupta cu COVID-19!

Lumea sportului este în doliu, după ce Claudiu Pătrașcu, fost luptător și multiplu campion, a murit în spital, fiind

infectat cu coronavirus. Fostul sportiv se afla internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, la secția de Terapie Intensivă, de mai bine de o săptămână.

Federația Română de Lupte a transmis un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare, exprimându-și regretul față de pierderea fostului sportiv. ”FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător,

Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere.

Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris reprezentanții Federației Române de Lupte.

Ultimele cuvinte de pe patul de spital
Claudiu Pătrașcu a postat un mesaj dureros, înainte să moară, când se afla pe patul de spital. Ultimele lui cuvinte din lupta cu virusul nemilos, publicate pa pagina lui de Facebook, i-au întristat pe apropiații lui și nu numai. “A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugaţi-vă pentru viaţa mea!”, scria fostul sportiv de pe patul de spital.

Soția fostului campion a confirmat decesul. “Dragi prieteni, va anunț cu tristețe că soțul meu Claudiu Patrascu a pierdut lupta cu moartea. Corpul neînsuflețit va fi depus la casa mortuara Drăghici.

Înmormântarea va avea loc miercuri la cimitirul Viile noi. Va multumesc pentru toate mesajele de condoleante si încurajare”, a scris soţia fostului sportiv.

CITEȘTE ȘI...