Connect-R, replică pentru mama lui Culita Sterp

Connect-R s-a arătat foarte deranjat pe rețelele de socializare în urma comentariilor făcute de doamna Geta,

mama lui Culiță Sterp, la adresa comunității r..ome. Femeia a fost acuzată de ras..ism!

Connect-R a distribuit un filmuleț cu mama Geta și sora lui Culiță Sterp, în care mama concurentului de la Survior România vorbea foarte urât despre ro…mi. Femeia i-a în..jurat, pentru că și ei, potrivit spuselor sale, l-ar fi jignit pe fiul ei.

Connect-R a rămas șo..cat de atitudinea femeii, el făcând parte din comunitatea ro..mă, nu i se pare normal ca la acest nivel, în anul 2021, să existe asemenea prejudecăți, stigmatizări și răutăți împotriva ro..milor.

„Iluzia separării în 2021! Mai mult ca niciodată. Așa ceva în 2021? Suntem în urmă cu 2000 de ani.”, a spus artistul la distribuirea imaginilor cu mama lui Culiță Sterp.

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău, dar gu.ra ba…te cu…r..ul! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă ți..ga..nilor! Nu vezi că România e… Dă-i dr…acu de țig…ani! Îi în..jur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță?

Cio..rilor, mergeți la lucru, ci..orilor! De la ci..ori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează cio..rile”, a spus Geta Sterp într-un live.

CITEȘTE ȘI...