Conversație șocantă între un polițist și un șofer de BMW

Un polițist de la Rutieră a avut parte de o întâmplare șocantă, în urmă cu câteva zile, pe când era în timpul serviciului. Acesta a oprit un șofer pentru o neregulă în trafic, iar conversația a escaladat rapid. În loc să-i prezinte actele, șoferul a devenit recalcitrant și l-a amenințat pe omul legii. Cum a decurs conversația dintre ei?

Conversație șocantă între un polițist și un șofer de BMW
Marian Godină a relatat pe contul lui de Facebook cum a decurs o conversație între un șofer de la Rutieră și un șofer oprit pentru nereguli. Chipurile, șoferul respectiv ar fi fost un consilier al Camerei Deputaților, care ar fi încercat să-l intimideze pe polițist.

Crezându-se mai presus de lege, acesta a făcut abuz în serviciu și l-a amenințat pe omul legii. Acesta ar fi pretins ca polițistul să-l lase să plece fără amendă, deși nu a respectat semnul rutier de oprire, scoțând legitimația de consilier al Camerei Deputaților.

”– Ce să îmi arătați?
– Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine, spune bărbatul după ce arată o legitimație. Încerci cu mine de-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Deci jur…
– De ce puneți mâna pe mine, întreabă polițistul.
– Hai, dă-i drumul și dă amendă. Hai că-ți arăt eu!
– Ce să-mi arătați, domnule? Aveți un indicator, acolo, cu oprirea interzisă…
– Dă-te-n… nu te mai lua de mine!”, a fost dialogul halucinant dintre cei doi.

Mihai Godină, mesaj acid pe Facebook
”România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a fost mesajul postat, în mediul online, de Marian Godină.

CITEȘTE ȘI...