Costin Marculescu, uitat de prieteni la parastasul de un an! Tatal actorului, terminat de durere

Pe data de 8 iunie 2021 se face un an de cand actorul Costin Marculescu s-a stins din viata! Acesta a suferit un infarct in propria locuinta! La un an de la tragedie, familia a organizat prastasul vineri, 4 iunie.

La 50 de ani, Costin Marculescu si-a gasit sfarsitul singur!

Mara Banica spune ca prietenii l-au uitat si nu si-au facut aparitia la parastasul de un an. Chiar daca au fost anuntati, acestia l-au dat uitarii pe actorul din Liceenii.

„A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui să anunț niște persooane publice să vină, dar nu au venit. Unii nu au răspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut să vină. Mitoșeru era la eveniment în afara Bucureștiului. Serghei Mizil era în Grecia. L-am anunțat și pe Pepe, care m-a întrebat dacă avem nevoie de ceva să-i spunem. Acum nu l-am văzut la biserică, dar Pepe se duce des la mormânt, la Costin, pentru că nepotul lui, Franco, este înmormântat în același cimitir.

Înmormântarea, practic, eu și cu Pepe i-am făcut-o lui Costin. Acum, la parastas, l-am îmbrăcat pe Larry Freddy (n.r. actorul Răzvan Ghiță), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La înmormântare nu s-a făcut pomană la restaurant că era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos și un album lui Mărculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taică-su era terminat săracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Costin Marculescu a murit singur in casa

Pe 8 iunie 2020, actorul Costin Marculescu si-a gasit sfarsitul, dupa ce a suferit un infarct. Pe data de 29 iunie 2020 ar fi implinit 51 de ani. Actorul a fost gasit decedat in cada, dupa ce vecinii au dat alarma si au spus ca nu a mai fost vazut cu zilele si nu mai raspundea la usa.

CITEȘTE ȘI...