Cristina Demetrescu anunță horoscopul verii 2021. Trei zodii vizate de schimbări majore

Astrologul Cristina Demetrescu anunță horoscopul verii 2021. Cum vor fi următoarele trei luni pentru fiecare semn zodiacal în parte. Cele mai mari schimbări sunt anunțate pentru nativii zodiilor Berbec, Taur și Gemeni.

Horoscopul verii 2021 – Cristina Demetrescu

Potrivit Antena 3, astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru următoarele trei luni, ce vizează toate cele 12 zodii. Iată la ce trebuie să te aștepți, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Zodia Berbec
Nativii zodiei Berbec trebuie să se aștepte la schimbări importante în bine, pentru că asta urmează pentru ei în vara aceasta. Să fie deschiși și pregătiți să iasă din zona de confort.

Zodia Taur
Și pentru Tauri se anunță schimbări notabile, dar foarte important este modul în care se raportează ei la aceste schimbări și cu ce ochi privesc noutățile din perioada următoare.

Zodia Gemeni
Printre norocoșii cărora astrele le aduc lucruri bune sunt și Gemenii. Și pentru ei, următoarele trei luni vor fi pline de însemnătate și le vor aduce multe surprize plăcute.

Zodia Rac
Pentru Raci urmează o perioadă în care vor da frâu liber imaginației și vor face tot felul de planuri. Au tot felul de revelații, iar nativii care au trecut printr-un divorț au ocazia să-și refacă viața.

Zodia Leu
În următoarele trei lunii, nativii zodiei Leu vor excela la capitolul investiții. Nu vor duce lipsă de resurse financiare și își vor satisface tot felul de plăceri. Atenția la conflictele ce ar putea să apară în această vară.

Zodia Fecioară
Burlacii zodiei au șanse mari să se căsătorească în timp ce, la modul general, Fecioarele vor simți nevoia să ia o pauză de la muncă și să spună stop compromisului.

Zodia Balanță
Cupidon le dă târcoale nativilor în zodia Balanță. În următoarele luni, pentru Balanțe e rost de relaxare, dar vor apărea și câteva proiecte profesionale.

Zodia Scorpion
Nativii zodiei se concentrează pe tot ce înseamnă familie și cămin. Fac socoteli, strâng bani pentru a-și lua o locuință, ori pentru a se muta într-una mai mare.

Zodia Săgetător
Săgetătorii se vor axa pe niște gânduri care îi apasă de ceva vreme și vor face tot posibilul să-și găsească starea de pace. Ei sunt ajutați de Jupiter care se va afla pe Casa Sufletului.

Zodia Capricorn
Capricornii au ocazia să facă schimbări mari în viață, în următoarele trei luni. Au ocazia să intre în business, să înceapă studii noi și să se facă remarcați.

Zodia Vărsător
Pe nativii zodiei Vărsător îi așteaptă tot felul de situații inedite, așa că trebuie să fie în gardă. Nu vor fi puși în dificultate, dar nici timp de relaxare totală nu vor avea. Banii îi preocupă destul de mult.

Zodia Pești
Peștii vor avea parte de noroc și vor începe proiecte noi. Au șanse mari să-și facă puțin curaj și să iasă din zona de confort, ceea ce le va deschide noi drumuri.

CITEȘTE ȘI...