Cristina Demetrescu, HOROSCOP pana la final de ianuarie 2023: „Se mai domolesc incurcaturile”. Trei zodii isi schimba destinele

Berbec

Berbecul este intr-o etapa foarte interesanta din viata lui, poate chiar unica, pentru ca e cumva pe ultima suta de metri si ar putea sa se duca intr-un univers nou, sa-si gaseasca pasiuni noi, oameni noi, grupuri noi, prieteni noi. Foarte mare atentie, ca pe acolo prin aglomeratie umbla si dragostea, pentru cei interesati. Acei Berbeci care au nevoie de un maestru, de o indrumare, pot gasi in aceasta perioada sau ar putea deveni ei conducatori de oaste, fie intr-o institutie, deci un moment unic care depinde de viziunea si curajul fiecarui Beberc in parte.

Taur

Taurii au niste provocari foarte interesante din punct de vedere profesional, ii asteapta o etapa noua. Atentie, dupa data de 21-22 ianuarie, pot fi proiecte noi, mai indraznete care sa le intareasca numele ori pot fi proiecte mari pentru viitor. Este foarte important ca Taurii sa raspunda la provocari sau mai degraba sa le discearna sau sa profite de pe urma acestui moment. Taurii sunt mai abrupti asa si cateodata nu prea le convine lor schimbarea peste noapte. E un pic incompatibila aceasta situatie cu viata de familie si cu lucrurile pe care le aveau de facut vizavi de casa, familie.

Gemeni

Gemenii au scapat de Marte retrograd, iar unii dintre ei ar trebui sa se ocupe de deslusirea acestor probleme create si e nevoie de o viziune mai spirituala ca sa inteleaga ce lasa sa treaca pe langa ei. Unele lucruri se pot complica mai tare, trebuie sa intelegem putin maiiin profunzime situatiile.

Rac

Racii intra in campionatul de puzzle al vietii lor, probabil ca acolo sunt foarte multe lucruri stranii care se pot intampla. Cei care sunt pregatiti sa inteleaga ca viata nu e facuta doar din materie vor avea o perioada foarte interesanta, cu tot felul de descoperiri. Ceilalti au un consum mai mare de energie sau de bani. Altii poate au posibilitatea sa plateasca pe cineva care sa se ocupe: un avocat, un contabil cineva care sa le rezolve problemele, dar trebuie sa nu dea in spate in fata schimbarilor, ele trebuie sa se intample.

Leu

Pentru Lei, relatiile ajung in faza ori la bal, ori la spital. Acolo unde unele relatii au fost mai subrede, aglomerarea de planete nu ii ajuta, ci ii pune fata in fata cu unele situatii putin mai neplacute. Lunea neagra ii arunca in extrema cealalta, pentru ca partenerul nu s-a schimbat de pe o zi pe cealalta, doar ca partenerii pot fi luati prin suprinderere de atitudinea putin mai radicala a Leilor in perioada urmatoare.

 Fecioara

Fecioarele au doua ipostaze in urmatoarele doua saptamani: ori stau numai prin doctori, nu pentru ca sunt forte bolnave, ci pentru ca situatiile se complica, si atunci trebuie sa mearga in mai multe locuri. Fie muncesc foarte mult si nu isi mai vad capul de munca, pentru ca trebuie sa se si modernizeze in aceasta perioada si sa renunte la ceea ce stiau pana acum si isi duc problemele pe picioare.

Balanta

Pentru Balante, apar sentimente noi, dar nu apar neaparat ca niste ghiocei de primavara, ci cu situatii putin mai complexe, mai complicate, in care nici grupulului din care fac parte nu le plac aceste noi iposteze, nici copiilor. Balantele au de luptat cu prejudecatile altora, dar si ale lor in materie de dragoste, deci mare atentie si in relatiile cu copiii.

Scorpion

Scorpionii au foarte mult de lucru daca si-au programat in aceasta perioada schimbari imobiliare si se suprapun peste ele proiecte noi care necesita atentie, creativitate, unde mai avem si un sef fata de care trebuie sa te comporti bine, cuvantul de ordine pentru Scorpioni in aceasta perioada este epuizarea. Mare atentie la consumul de energie.

Sagetator

Sagetatorii nu salta ochii din carti, din documente, din ceea ce invata. Studentii s-ar putea sa aiba o situatie mai dificila, chiar si cei care trebuie sa intocmeasca dosare, iar cei care calatoresc, sa fie atenti la documentele de calatorie. Exista o vorba, ca omul cat traieste invata. La Sagetatori, este un pic diferit: Sagetatorul, cat invata, simta ca traieste, asa ca pe langa sport, merge si o carte. La capitolul dragoste, ei pot fi invidiati anul acesta.

Capricorn

Capricornii se gandesc foarte mult la bani, la economii, la viitor, la investitii, poate chiar la o a doua sursa de bani. Pot avea idei interesante pentru afaceri si incaseaza niste banuti si de aici s-ar putea sa plece ideea, ca daca le merge bine intr-o anumita situatie, s-ar putea sa fie pentru ei o idee de business.

Varsator

La Varsatori, este o aglomerare de planete, probabil ca intra intr-un examen final, pot fi anumite teste, poate fi o perioada nu foarte simpla, chiar dacaa Luna noua le aduce energie. Ei pot renunta la niste tipare vechi care ii tin prizonierii unor situatii care nu se misca din loc. Perioada aceasta este foarte interesanta pentru Varsatori.

Pesti

Pentru Pesti, nu sunt vesti foarte bune, pentru ca e vorba de sanatate si cei care sufera de boli de inima sau de probleme cu tensiunea trebuie sa mearga la medic chiar si la cele mai mici semne. In plus, sa nu se supere, sa nu consume foarte multa cafea, sa nu se supere, dusmanii sunt si stresul, supararile, nesomnul. Daca simte ca nu mai are energie si stie ca trebuie sa faca un lucru, e bine sa se culce, nu trebuie sa-si depaseasca energia pe care o are. Epuizarea e un stadiu foarte periculos.

CITEȘTE ȘI...