Cristina Spătar iubește din nou: „Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”

A ieşit soarele şi pe strada Cristinei Spătar. Cântăreaţa iubeşte din nou şi recunoaşte deschis că se află într-o relaţie amoroasă cu un bărbat a cărui identitate preferă să o ţină, momentan, ascunsă.

„Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?’, a declarat Cristina Spătar.

Este pentru prima dată de la divorţul de Alin Ionescu, din 2016, când artista nu ascunde faptul că încearcă să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat.

Şi, chiar dacă se spune că o femeie care îşi schimbă părul este pe cale să-şi schimbe viaţa, în cazul Cristinei Spătar lucrurile stau invers.

Deşi are la activ mai multe operaţii estetice, Cristina Spătar are de gând să-şi mai facă una. „De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport. Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă. Forever!’, a declarat Cristina Spătar pentru Click!.

Anul trecut, Cristina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu antrenorul de fitness, Tibi Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor, Jeni. Atunci însă, Spătar nu a dat nici o declaraţie cu privire la respectivul bărbat.

CITEȘTE ȘI...