CU OCHII ÎN LACRIMI, FRANCESCA A POVESTIT TOTUL DESPRE UMILINȚELE PRIMITE DIN PARTEA CELOR DOI ARTIȘTI

Ieri, CANCAN.RO v-a dezvăluit, în exclusivitate, totul despre un scandal fără precedent. O tânără din București susține că a fost agresată de artiștii Alex Velea și Antonia și că cei doi i-au adresat injurii și chiar au scuipat-o.

Acum, tot noi ducem povestea mai departe și suntem gata să vă prezentăm detalii de ultim moment!

CANCAN.RO vă ține la curent cu cele mai noi detalii din lumea showbizului, pe care vi le prezintă în exclusivitate! Cu numai o seară în urmă, o tânără din București susține că a fost victima cuplului format din Alex Velea și Antonia, după ce artiștii i-au adresat cuvinte urâte și au scuipat-o, la o petrecere.

STAȚI CU NOI!!! Tânăra a acceptat să stea de vorbă cu CANCAN.RO, într-un interviu video. Francesca a acceptat să-și dezvăluie identitatea și să povestească, public, pas cu pas, totul despre seara care a lăsat-o cu un gust amar.

Presupusa victimă a celor doi artiști își deschide sufletul și vorbește despre cele întâmplate.

Tânăra din București, înjurată și umilită de Alex Velea și Antonia?!
Francesca (27 de ani) susține că a fost înjurată de morți și scuipată de Alex Velea, iar Antonia ar fi umilit-o, întrebând-o în mod repetat dacă face sex anal. Totul s-a întâmplat la ziua de naștere a unui prieten comun, chiar aseară. Fiind sub stare de șoc, tânăra care lucrează într-o companie multinațională, fiind specializată în limba germană, spune că nu a putut să aibă reacție și că așteaptă scuze de la Antonia și Alex Velea!

”Antonia râdea și m-a întrebat dacă fac sex anal. După ce a mimat cu Velea sexul oral!”
CANCAN.RO: Ce ai făcut?

FRANCESCA: M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral.

CANCAN.RO: Care a fost replica ta?

FRANCESCA: I-am întrebat dacă au o problemă cu mine și dacă mă cunosc. Am crezut că mă confundă, sinceră să fiu.

CANCAN.RO: Ce ți-au răspuns?

FRANCESCA: A venit Antonia spre mine, râzând ironic, și m-a întrebat dacă fac sex anal. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat.

”Velea m-a scuipat din cap până în picioare!”
CANCAN.RO: Tu ce i-ai spus?

FRANCESCA: Am fost șocată total! I-am spus: ”Cum poți să vii la mine să mă întrebi așa ceva. Mă confunzi?”

CANCAN.RO: În tot acest timp Alex Velea ce a făcut?

FRANCESCA: El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură.

CANCAN.RO: Nu ai reacționat?

FRANCESCA: Am rămas nemișcată pe scaun din cauza șocului efectiv. Nimeni din jurul nostru nu făcea nimic! Prietenii lor stăteau și se uitau la mine fără să facă nimic. Antonia nu s-a oprit și m-a întrebat dacă și prietena mea Carmen face sex anal. Atunci m-am ridicat în picioare. În acel moment Velea a devenit și mai agresiv cu înjurăturile și gesturile. M-am dus la el să îl întreb ce se întâmplă, calmă. Deși mă scuipase deja de două ori.