Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România pentru a-i putea fi alături iubitei lui, care urmează să nască un băiețel. De câteva săptămâni, Faimosul nu se mai poate concentra la jocuri din cauza dorului de casă, știind că va fi tată.

Înainte de jocul de imunitate, Culiță Sterp le-a spus colegilor și lui Daniel Pavel că nu va mai intra pe niciun traseu până nu se va găsi o soluție ca să plece acasă.

Prezentatorul reality show-ului de la Kanal D l-a lăsat pe Faimos să nu mai intre la primul joc de imunitate și că se va lua o decizie.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România
Culiță Sterp a fost eliminat de la Survivor România. Interpretul de muzică de petrecere nu se mai poate concentra la trasee, știind că iubita lui este însărcinată în ultima lună.

Plecarea lui Culiță Sterp îi va afecta foarte mult pe Faimoși, întucât acesta aducea adesea puncte pe traseu.

Încă de la începutul competiției, artistul a spus că dacă nu va câștiga marele premiu, oricum îl așteaptă un premiu acasă, și anume copilul care se va naște în iunie.

Culiță Sterp, gest disperat la Survivor România
„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere.

Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea.

Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă.

Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă.

CITEȘTE ȘI...