Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Imagini cu cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, 81 de ani, este cea mai batrana mama din Romania. A nascut-o pe Eliza la varsta de 67 de ani, insa putini stiu cum arata femeia in tinerete.

Adriana era de o frumusete rapitoare. Avea un aspect ingrijit si delicat si parul lung. Cea mai varstnica mama din tara ii cucerea pe barbati doar cu privirea.

Adriana Iliescu avea o frumusete rapitoare in tinerete
Femeia a fost casatorita patru ani de zile, insa din cauza neintelegerilor cu sotul ei a divortat. Si-a dorit dintodeauna un copil, asa ca, la varsta de 66 de ani a apelat al fertilizarea in vitro. A reusit sa devina mama prin aceasta tehnica la 67 de ani, iar povestea ei a fost urmarita de milioane de romani la televizor.

Nascuta in 1938 la Craiova, Adriana Iliescu a fost profesoara de limba si literatura romana si, ce stiu putini oameni, a fost autoarea mai multor povesti pentru copii. Pe Eliza Bogdana a adus-o pe lume in ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Capitala. Femeia era insarcinata cu gemeni, insa cealalta fetita nu a supravietuit. Tocmai de aceea Eliza a primit si prenumele Bogdana, cel pe care fosta profesoara a vrut sa i-l puna surorii.

Fosta profesoara a primit tratamentul anti-menopauza in anul 1995
Adriana Iliescu a primit tratament hormonal in anul 1995 pentru a pacali menopauza, iar fertilizarea a facut-o in anul 2004 de la un donator anonim. Femeia ramasese insarcinata cu tripleti, dar la putin timp de la evolutia embrionilor, unul dintre acestia nu a supravietuit. Apoi, au ramas cele doua fetite, dar doar Eliza a reusit sa vina pe lume.

Cazul ei a devenit extrem de dezbatut in presa din Romania si a facut inconjurul lumii. Problema care s-a pus era una de etica si anume, e normal ca o persoana care a indeplinit o anumita varsta sa poata face un astfel de tratament? In cele din urma, femeia a nascut cu bine, iar azi se bucura de fiica ei, care umbla deja la scoala.

CITEȘTE ȘI...