Cum arată şi ce s-a ales de mama lui Ionuţ Anghel, băiatul sfâşiat de câini în parc, la fix 6 ani de la moartea tragică a acestuia!

n urmă cu 6 ani, Ionuţ Anghel se juca alături de fratele său în Parcul Tei. Într-un moment în care au fost scăpaţi de sub observaţie de bunica lor, cei doi băieţi au fugit. Din nefericire, Ionuţ a fost prins de o haită de maidanezi şi ucis. Mama lui, Andreea, trăieşte şi acum cu durerea în suflet.

 

Pe 2 septembrie s-au împlinit 6 ani de la momentul care a îngrozit România: moartea lui micuţului Ionuţ Cosmin Anghel, atacat de o haită de câini vagabonzi, în timp ce se juca în Parcul Tei. Timpul a trecut şi durerea din sufletul părinţilor săi nu s-a stins. Mama lui Ionuţ, Andreea, a avut grijă ca memoria acestuia să rămână vie.

Şi-a schimbat look-ul, colecţionează îngeraşi şi se ocupă de asociaţia AMICA

Andreea Anghel a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieţii sale după dispariţia fiului ei. Femeia a atins pragul emoţional cel mai de jos posibil, dar apoi a început uşor, uşor să se ridice. În cei 6 ani transformările ei sunt evidente. Şi-a schimbat total înfăţişarea, s-a vopsit blondă şi a încercat pe cât posibil să redevină o persoană apropiată cu cei din jur.

Ca să îşi ocupe timpul şi să treacă mai uşor peste pierderea lui Ionuţ, femeia şi-a dedicat energia colecţionării figurinelor în formă de înger, ale căror chipuri îi amintesc de băieţelul ei. În plus, ea se ocupă de asociaţia AMICA (Asociaţia Memorială Ionuţ Cosmin Anghel) pe care a înfiinţat-o în memoria fiului pierdut. Aceasta organizează periodic evenimente. Nu demult, a fost lansată şi “Cartea lui Ionuţ”, în amintirea puştiului dispărut prea devreme.

Pe 2 septembrie, Andreea Anghel a postat un mesaj emoţionant pentru fiul ei, pe pagina de socializare a asociaţiei AMICA: “În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi! A plecat să înfrumuseţeze Raiul! Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingaşă, cu râsul lui plin de viaţă şi bucurie!

Nu voi uita niciodată, dimineaţa zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrăţişat ultima dată! Căldura şi bucuria lui! Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni! Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, şi pofta de viaţă pe care o răspândea în jur! Nu voi uita niciodată minunea de băieţel care mi-a luminat viaţa, 4 ani, aici, pe pământ, şi iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi!

Nu te voi uita niciodată, Ionuţ! Toată iubirea din inima mea, îmi doresc să ajungă la tine, astăzi, Minune Mică!

Cuvintele nu pot cuprinde cât de mult te iubesc!

Îmi lipseşti, dragul meu!

Cu gândul la tine, în fiecare zi!

Mama”.

CITEȘTE ȘI...