Cum este viața la țară pentru Carmen Tănase

De câțiva ani încoace, Carmen Tănase a ales să-și facă locuința într-un sătuc pitoresc din apropierea Târgoviștei. La vârsta de 63 de ani, celebrul star al scenei și-a schimbat cartierul de blocuri pe o vilă spațioasă, recunoscând că viața la țară nu este deloc simplă.

În anul 2021, Carmen Tănase a făcut public faptul că a renunțat la toate proprietățile sale din București, preferând să-și achiziționeze o casă cu grădină într-un mic sat de lângă Târgoviște, situat la o distanță de doar o oră de mers cu mașina de Capitală. Mutarea nu a fost doar decizia ei, ci și a fiului său, Tudor.

În timpul unei discuții în podcastul lui Mihai Morar, a dezvăluit: „Am ales să mă mut la țară la sugestia lui Tudor, pe care, în general, îl ascult, deoarece este un tânăr înțelept. Nu a fost deloc simplu. Niciodată nu m-aș fi gândit că voi trăi la țară. Eu am fost mereu o persoană a aglomerației. Dacă puteam, îmi achiziționam un apartament în Centrul Vechi, unde să aud mereu muzică.”

Cum arată casa de la țară în care locuiește Carmen Tănase Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, a povestit în 2022 Carmen Tănase, care și-a căutat casa în care locuiește acum cu mama ei timp de șase luni.

„Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic.

Într-o bună zi eram destul dezamăgită, ne și certasem, el mă presa și am țipat la el… am văzut o căsuță. I-am trimis-o. Noi nu stăteam împreună până atunci. Acum stăm împreună, dar nu mai stăteam împreună de când avea 18 ani. A doua zis ne-am întâlnit cu agentul și am mers acolo. Până am ajuns la căsuța mea am văzut chestii extraordinare. Când am plecat de acolo a fost liniște pe drum și i-am spus agentului că ne sfătuim și îi dăm un telefon. Mai aveam de văzut a doua zi o casă în Letca Veche. Tudor mi-a zis că nu mai mergem.

Eu nu am vrut la drumul principal. Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto”, a mai povestit actrița.

Casa în care locuiește acum Carmen Tănase are parter și etaj, mai multe dormitoare, dar și băi. Afară, actrița are o grădină mare, dar și o terasă amenajată. Cătălin Măruță a vizitat-o pe actriță, a și filmat de la exterior casa în care aceasta locuiește.

CITEȘTE ȘI...