Cum s-a cunoscut Cove cu Florentina Ene. Cine a fost prima șotie a celebrului prezentator TV

Celebrul prezentator Cove a vorbit despre cum s-a cunoscut cu Florentina Ene, actuala lui soție, la o petrecere.

Cei doi susțin că nu a fost dragoste la prima vedere dar, în cele din urmă, și-au dat seama că au multe lucruri în comun.

Înainte de mariajul cu Florentina, prezentatorul TV a fost căsătorit cu Maria Movileanu, care în urmă cu mai mulți ani i-a adus acuzații grave.

Cum s-a cunoscut Cove cu Florentina Ene
În căsnicia pe care o are cu Florentina Ene, Gabriel Coveșeanu susține că a avut parte de mai multe momente dificie dar peste care au trecut.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună.

Cine este Gabriel Coveșeanu
Gabriel Coveseanu s-a născut pe 4 septembrie 1974. Cove este actor, este absolvent al Academiei de teatru și film, iar că să fie mai modern, are un master la Academia de studii economice în mamagement.

După ce a absolvit IATC-ul s-a angajat la teatrul Ion Creanga. L-a remarcat zâna surprizelor, Andreea Marin și l-a cooptat pe Cove la Surprize surprize, emisiune de largă audiență la TVR.

CITEȘTE ȘI...