Cum se trezesc Corina Caragea sau Mihai Dedu la 3 dimineața pentru matinal. Trucurile prezentatorilor, dezvăluite

Corina Caragea, Mihai Dedu sau Lavinia Petrea se numără printre prezentatorii care apar pe sticlă încă de la primele ore ale zilei, fiecare dintre ei având un ritual pe care-l respectă ca la carte, trezirea dându-se în jur de la 3:30 sau 4:00 dimineața.

Recent, moderatorii de la Pro TV au dezvăluit care sunt secretele și trucurile la care apelează pentru a fi fresh atunci când apar pe micile ecrane. Unii dintre ei nu au nicio treabă cu alarma pentru că se trezesc singuri, în timp ce alții au nevoie să amâne de mai multe ori ceasul deșteptător.

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive, Corina Caragea începe ziua încă de la 4 dimineața, reușind să aibă un program bine pus la punct. De mai bine de 15 ani are o rutină care o ajută să profite de fiecare secundă încă de când deschide ochii.

Trucurile prezentatorilor matinali. Cum se trezesc Corina Caragea sau Florin Busuioc

„De cum sună alarma, sar din pat și începe armata, de la mic dejun la machiaj, scris, montaj și abia la final prezentat. Până intru pe post sunt perfect trează și pregătită. Motivația mă pune rapid pe picioare, știu că nu îmi permit să întârzii.

În televiziune, fiecare secundă contează. Nu îmi permit să fiu somnoroasă, căci oamenii deschid televizorul nu ca să vadă o față mototolită și bâlbâită, ci să se învioreze, să înceapă ziua cu veselie și bună dispoziție.

Pe finalul săptămânii, deja eu trezesc alarma, nu ea pe mine. Mă obișnuiesc și nu mai am nevoie de ea”, a mărturisit prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, Corina Caragea, relatează click.ro.

Pe de altă parte, prezentatorul de la meteo recunoaște că nu este fanul trezitului de dimineață și a ales meseria de actor tocmai pentru că avea repetiții începând de la ora 10:00. Din păcate, Florin Busuioc nu a fost ajutat de soartă, fiind nevoit să fie matinal datorită jobului său de la Pro TV.

În ultimii ani colegii au fost mai îngăduitori cu el, așa că în momentul de față alarma sa sună la 6 dimineața, programul său pe micile ecrane începând o oră mai târziu. Busu mărturisește că nu mai nevoie de ceas deșteptător după 15 ani pe sticlă, dar continuă să o pună de control.

„Mă trezesc la 6 pentru că nu intru la știri la prima oră, ci la 7. Eu îmi pun alarma la telefon, dar întotdeauna mă trezesc cu câteva minute înainte să sune și… nu prea mai are sens, dar o pun de control. Sunt gata de plecare în câteva minute.

Îmi fac o cafea, un duș și am ieșit pe ușă, nu pierd timpul. Totuși, nu beau multă cafea, undeva la două pe zi să zic. Din prima doar gust, după aceea îmi mai fac una la PRO TV care mă ține până se termină programul de știri”, a dezvăluit Busu, potrivit sursei citate anterior.

Lavinia Petrea este la cârma știrilor Pro TV de aproximativ 8 ani, mărturisind că trezitul de dimineață reprezintă un avantaj atunci când ai casa plină de copii. Blondina iubește să bea cafea, mai ales alături de colegii ei de muncă, declarând că nu îi ia foarte mult timp să se pregătească la primele ore ale zilei.

„De regulă ies pe ușă cam în 30 de minute după ce m-am trezit. Pe drum, în mașină, fac câteva exerciții de dicție ca să-mi dezmorțesc maxilarul, mă strâmb  (da, ca să-mi activez mai bine mușchii feței!).

Și de multe ori plec cu patch-uri sub ochi ca să mai scap de cearcăne și ochi umflați. Am avantajul că la acea oră nu mă întâlnesc cu nimeni pe stradă… nici măcar în trafic”, povestește știrista.

Totodată, și Andreea Marinescu s-a obișnuit să se trezească cu noaptea în cap, precizând că organismul său deja are o rutină foarte bine stabilită. Prezentatoarea se declară o persoană matinală, motiv pentru care are nevoie de numai 20 de minute pentru a se pregăti.

„Nu a fost niciodată o chestiune dificilă pentru mine. Mă trezesc uneori cu alarma, de multe ori înaintea ei, ca un automatism. Cred că ăsta îmi e felul, sunt o matinală. Îmi ia cam 20 de minute să mă pregătesc”, a declarat vedeta.

Colegul ei de pupitru, Mihai Dedu mărturisește că inițial i-a fost foarte greu să se trezească în toiul nopții, dar în cele din urmă s-a obișnuit. În prezent, se trezește fără alarmă și se revigorează fără a avea nevoie de o cană de cafea, așa cum fac ceilalți.

„Cum să-ți fie ușor când vezi că și câinele doarme la ora aia. Îmi aduc aminte, odată, că dormea atât de profund că tremura cotețul pe el. Dar sunt ok acum, mă trezesc fără alarmă și mă pun pe picioare fără cafea.

Când nu sunt pe grabă, îmi fac timp să mă uit pe net, să citesc știrile apărute în timpul nopții”, a declarat prezentatorul știrilor Pro TV. scrie fanatik.ro

CITEȘTE ȘI...