Cum sunt influențate zodiile de Luna Neagră în Pești din 3 mai? Efectele negative se vor resimți până în 2020!

Luna Neagră în Pești din 3 mai este unul dintre evenimentele astrologice importante ale săptămânii și care va avea un impact puternic asupra tuturor semnelor zodiacale. Efectele se vor resimți până în 2020, astfel că toate zodiile vor observa schimbări în perioada imediat următoare.

Pe data de 3 mai, Luna Neagră va intra în zodia Peștilor, lucru care nu va trece deloc neobservat. Urania ne spune cum sunt influențate zodiile de Luna Neagră în Pești din 3 mai și la ce schimbări trebuie să se aștepte nativii până în anul 2020.

Cum sunt influențate zodiile de Luna Neagră în Pești din 3 mai?

BERBEC

Luna Neagră în Pești din 3 mai va tranzita sectorul casei a XII-a. Astfel, Berbecii vor fi mult mai preocupați de universul lucrurilor neștiute, tăinuite și al manifestărilor specifice activării karmei sau al motivațiilor genetice. Luna Neagră va rămâne în Pești până pe 27 ianuarie 2020, ceea ce înseamnă că în toată această perioadă, nativii zodiei Berbec vor avea parte de schimbări importante.

TAUR

Relațiile de prietenie ale Taurilor și asocierile bazate pe simpatie vor avea de suferit până în anul 2020. Luna Neagră în Pești va avea un impact negativ asupra acestui sector, dar va produce neplăceri și în plan financiar.

GEMENI

Dacă își propun să se afirme din punct de vedere socio-profesional sau să obțină o funcție importantă, Gemenii se vor lovi de Luna Neagră care va intra în zodia Peștilor pe 3 mai. Acest eveniment astrologic le va pune o mulțime de piedici și poate da naștere unor momente delicate.

RAC

Luna Neagră în Pești va aduce îndoiala, neliniștea și neîncrederea în sufletul Racilor. Acești nativi vor fi mai vulnerabili decât în mod normal și chiar vor avea momente în care se vor gândi serios să renunțe la anumite proiecte, mai ales dacă acestea vin la pachet cu provocări, nativii Rac simțind că nu au cum să facă față acestora.

LEU

Până pe 27 ianuarie 2020, Leii vor întâmpina neplăceri din punct de vedere material. Luna Neagră va intra în zodia Peștilor și va tranzita casa a VIII-a a veniturilor și a relațiilor avantajoase din punct de vedere material, ceea ce înseamnă că vor avea parte de dezamăgiri sau chiar vor fi în pericol din cauza încrederii excesive pe care o acordă anumitor persoane străine.

FECIOARĂ

Dacă există persoane cu care au avut conflicte puternice, acum este momentul ca Fecioare să se gândească la împăcare. După ce Luna Neagră va intra în zodia Peștilor pe data de 3 mai, orice împăcare va fi mult mai dificilă, lucru care se va menține până pe 27 ianuarie 2020.

BALANȚĂ

Luna Neagră în Pești din 3 mai le va face pe Balanțe să fie mai sensibile în următoarea perioadă și se pot confrunta cu mai multe problemele de sănătate. În plus, până pe 27 ianuarie 2020, relațiile de muncă vor fi puternic afectate, iar acești nativi vor întâmpina dificultăți atunci când vine vorba despre păstrarea locului de muncă.

SCORPION

Începând cu data de 3 mai, momentul în care Luna Neagră va intra în zodia Peștilor, Scorpionii vor fi tulburați, chinuiți de îndoieli și nesiguranțe, iar toate aceste stări se vor menține până pe data de 27 ianuarie 2020. Pentru cei care sunt părinți, îngrijorările vor fi legate de felul în care crește și se dezvoltă copilul lor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au reușit de-a lungul timpul să își găsească echilibrul și liniștea sufletească, dar toată această armonie va dispărea atunci când Luna Neagră va intra în zodia Peștilor, pe data de 3 mai. Săgetătorii vor trece printr-o stare de confuzie, neînțelegere, emotivitate și exagerare, mai ales în relațiile cu părinții și apropiații.

CAPRICORN

Luna Negră în Pești va afecta, până pe 27 ianuarie 2020, sectorul călătoriilor, acumularea de cunoștințe, învățarea, pregătirea profesională și susținerea unor examene. Capricornii vor avea tendința de a renunța la proiectele lor, ratând astfel ocazii care le-ar fi putut fi utile pentru tot restul vieții.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, Luna Neagră în Pești își va pune amprenta asupra sectorului financiar. Acest eveniment astrologic va da naștere unor încurcături, nereguli, opțiuni neinspirate, risc de a fi păcăliți, de a evalua greșit sau de a se implica în activități profesionale care nu le vor aduce veniturile la care sperau.

PEȘTI

Luna Negră va intra pe 3 mai în zodia Peștilor, iar acești nativi vor resimți efectele negative până pe 27 ianuarie 2020. Pot să apară probleme personale, existențiale, de imagine, iar acești nativi vor găsi cu mare dificultate puterea să facă față provocărilor, stresului și să se adapteze la noile schimbări.

CITEȘTE ȘI...