CUTREMURĂTOR! Andreea Bălan şi-a făcut testamentul acum puţin timp!

Andreea Bălan a vorbit despre problemele medicale cu care a fost diagnosticată, după ce a fost externată din spital.

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite săptămâna trecută. Artista în vârstă de 36 de ani a ajuns de urgență la spital, acuzând crampe îngrozitoare și dureri cumplite la nivelul stomacului.Pentru că a crezut că durerile sunt din cauza unei indigestii, Andreea Bălan a neglijat durerile, însă acestea au devenit din ce în ce mai mari, până lunea trecută. Atunci, artista a decis să meargă la spital pentru investigații amănunțite.

Andreea Bălan și-a făcut testamentul vocal
Cântăreața a fost la un pas să ajungă pe masa de operație, dar din fericire, totul s-a încheiat cu bine și nu a mai fost nevoie de respectiva intervenție chirurgicală.

Vedeta a mărturisit că la un moment dat și-a făcut testamentul vocal, speriindu-se foarte tare din cauza durerilor abdominale pe care le-a simțit înainte de a ajunge la cadrele medicale.

Artista a avut un mare noroc, abcesul abdominal eliminându-se singur, Andreea Bălan stând pe tratament timp de 6 zile. Andreea a declarat că infecția s-a redus extraordinar de repede datorită unui antibiotic puternic.

Andreea Bălan, declarații despre problema de sănătate cu care a fost diagnosticată
„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare.

Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie.

Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie. M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal.

Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede”, a povestit Andreea Bălan.

Frumoasa vedetă este în momentul de față în afara oricărui pericol, fiind nevoită să țină un regim foarte strict.

Artista abia aștepta să ajungă acasă și să-și îmbrățișeze cele două fiice. Chiar dacă a fost la un pas de operație, competența medicilor și-a spus cuvântul. Solista a reușit să scape doar cu un tratament.

CITEȘTE ȘI...