Dan Bittman, atac dur la adresa lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu:

Dan Bittman a lansat un atac la adresa lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu, după scandalul public iscat în urma programului difuzat de TVR în noaptea de Revelion și în care solistul trupei Holograf a fost invitat.

Iulian Bulai, deputat USR, a fost luat și el în vizor, informează stiripesurse.ro.

”În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei. Eu am fost invitat într-un program, am interpretat 3 piese. Eu nu am avut nicio legătură nici cu președintele, nici cu Ministerul Sănătății.

Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. El nu are ce căuta într-o discuție cu mine sau cei ca mine. Gluma s-a terminat!

Un medic venit ca mulți alții din Coreea, Siria și alte țări ca să studieze a ajuns să îmi spună mie cum trebuie să mă port, ce să fac în țara mea…

E interzis așa ceva și voi lupta până la ultima putere pentru mine și familia mea.

L-am auzit pe Bulai că ne numește ”conspiraționiști”. Cred că nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anunțat că va apare ce personaj în spectacolele sale.L-am auzit pe

Bulai că ne numește ”conspiraționiști”. Cred că nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anunțat că va apare ce personaj în spectacolele sale.

Niciodată nu am instigat la nepurtarea măștii, la nerespectarea legii. Cred că domnul Bulai e din alt film.

Dacă nimeni nu îl contrazice, unii l-ar putea crede. Nu mai suntem în anii ’50. Au trecut 30 de ani de la Revoluție.

El nu a fost pe străzi, părinții îl țineau sub fustă.”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la România TV.

CITEȘTE ȘI...