Dan Bittman, cu ochii în lacrimi atunci când vorbește despre părinții săi

Îl cunoaștem cu toții vesel, plin de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o adevărată dramă în sufletul său! Dan Bittman, cu ochii în lacrimi atunci când vorbește despre părinții săi! Solistul trupei ”Holograf”, îngenuncheat de dorul celor dragi.

Solistul trupei ”Holograf”, îngenuncheat de dorul părinților!Când spui Dan Bittman, gândul îți zboară la unul dintre cei mai renumiți artiști din România. O voce incredibilă, un bărbat șarmant și mereu pus pe fapte, cu toate că se bucură se un succes colosal și de aprecierea tuturor, din când în când artistul clachează atunci când vine vorba despre cei dragi, mai exact, despre părinții săi.

Drama neștiută a lui Dan Bittman! Artistul vorbește cu ochii în lacrimi

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, solistul trupei ”Holograf” a fost mai sincer ca niciodată și și-a deschis sufletul în fața tuturor. Dan Bittman a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu părinții săi, fiind de altfel singurul copil al familiei. Mama a fost medic la Radiodifuziunea Română, iar tata era inginer electronist. Părinții l-au sprijinit necondiționat și au avut încredere în parcursul său muzical.

Artistul a povestit că atunci când era mic, mama sa îl alinta ”Pușu”, mai exact, un derivat de la ”Păpușu”, așa cum îi spuneau colegii de școală. Cât despre femeia care i-a dat viață, Bittman are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Unde mai puneți că a compus chiar o piesă intitulată ”Mama”, în care i-a spus cât de mult și-ar fi dorit să mai fie lângă ea, însă nu a știut cât de important era, de fapt, acel moment!

”Am un cântec care se numește ”Mama” si unde spun la un moment dat că aș fi putut să fiu mai mult cu ea împreună, că ar fi putut fi mai multe dăți în care aș fi putut să fiu acolo, să răspund. Acum știu pentru că sunt părinte, atunci nu știam”, a declarat Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Dan Bittman: ”Am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata”

Și-a iubit și își iubește părinții nespus de mult și de fiecare dată vorbește cu emoție când vine vorba despre ei, dar mai ales, cu ochii în lacrimi. Tatăl artistului s-a stins din viață în luna decembrie a anului 2011, iar mama la câteva luni distanță, în iunie 2012. Bittman susține că nu există o durere mai mare decât pierderea părinților săi. Și cum viața te lovește atunci când te aștepți mai puțin, în noaptea în care tatăl său a murit, artistul a susținut 3 spectacole.

”Mama mi-a scris începutul poveștii, eu continui. Mama mea a fost, este și va fi…mamă! Nu există durere mai mare decât pierderea părinților. Și am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata”, a mai adăugat îndrăgitul artist cu ochii în lacrimi.

Care a fost cel mai mare eșec al lui Dan Bittman

Cât despre cel mai mai mare eșec din viața artistică a lui Dan Bittman, artistul nu ține să-l numească chiar așa. Dan Bittman susține de-a lungul carierei sale a avut și piese mai bune, dar și mai puține bune și a ținut să dea drept exemplu ”Și băieții plâng”, susținând că a fost inspirat de fiul său atunci când a scris versurile.

”Poți să ai și piese mai bune, piese mai puțin bune. Într-adevăr, ”Și băieții plâng” – nu a fost un eșec, o cântăm și acum – a fost inspirată de băiatul meu cel mare care credea că nu-l iubesc atunci când a apărut pe lume și fratele lui mijlociu. Eu nu știam cum să îi mai spun că nu am cum să nu-l iubesc. Nu pot să spun că e chiar eșec. Sunt piese proaste pe care le-am scos”, a mai povestit Dan Bittman.

CITEȘTE ȘI...